MAMMA MIA!

Chris Hemsworth pokazao što sve radi za svoje mišićavo tijelo. Trbušnjaci su mu kao nacrtani...

Radim puno manje treninga s velikim utezima u posljednje vrijeme i više funkcionalnih pokreta, otkrio je glumac

Chris Hemsworth

 /Chris Hemsworth/Instagram

Australski glumac Chris Hemsworth, koji je 11. kolovoza proslavio svoj 40. rođendan, objavio je video na Instagramu u kojem je pokazao svoje zanosne mišiće, otkrivši obožavateljima kako uzgleda njegova rutina vježbanja. Društvo mu je pravio ultra-maratonski plivač Rossom Edgleyjem (37).

"Radim puno manje treninga s velikim utezima u posljednje vrijeme i uključujem sprinterske vježbe i više funkcionalnih pokreta. Čvrsta rutina vježbanja cijelog tijela. Dobar osjećaj. I u slučaju da se pitate da, ostavio sam Rossa Edgley u prašini…", našalio se Hemsworth na Instagramu.

I Hemsworth i Edgley u videu su bili bez majica, razmećući se svojim trbušnjacima koji izgledaju kao nacrtani. U pozadini video isječka mogla se čuti pjesma "Sure Shot" američke grupe The Beastie Boys. Video, koji traje 32 sekunde, počinje s Hemsworthom i Edgleyem koji trče po travi s malim psom koji ih prati. Zatim kamera prelazi na 40-godišnjeg glumca koji u dvorištu svoje kuće koji radi razne vježbe, uključujući bacanje velike crne medicinke. Hemsworth također izvodi nekoliko medvjeđih puzanja po podu i sklekove s dva utega u obje ruke.

image

Chris Hemsworth u sauni

Instagram/chris Hemsworth/

Video je dio fitness aplikacije Centr australskog glumca, personalizirane digitalne platforme za zdravlje i fitness. Program je pokrenuo 2019. godine, a prema Business Wireu, "Centr nudi programiranje fitnessa, prehrane i svjesnosti vođeno stručnjacima kako bi pomoglo više od 200 tisuća globalnih pretplatnika da ispune svoje ciljeve treninga".

Hemsworthova objava u kojoj pokazuje svoju rutinu vježbanja cijelog tijela dolazi nekoliko dana nakon što je podijelio još jednu objavu na platformi društvenih medija u kojoj uživa u ledenoj kupki sa svojim osobnim trenerom Lukeom Zocchijem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:21