DOSLJEDAN

Charlie Sheen ostavio alkohol zbog prekršenog obećanja svojoj kćeri: ‘Trijezan sam već 6 godina‘

Charlie Sheen otkrio je kako se sada budi rano, vježba, odgovara na e-poštu i fokusira se na roditeljstvo

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, 2003. godine

 Cbs Collection/Everett/Profimedia/Cbs Collection/Everett/Profimedia

Charlie Sheen prestao je piti prije gotovo šest godina kako bi se usredotočio na odgoj svoje djece.

„Sljedećeg mjeseca bit ću trijezan šest godina”, rekao je glumac serije „Dva i pol muškarca” za People u intervjuu objavljenom u četvrtak.

„Sada imam vrlo dosljedan način života. Sve se vrti oko samohranog očinstva i odgoja mojih 14-godišnjih blizanaca Maxa i Boba", dodao je.

image

Charlie Sheen

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia/Akm Images/backgrid Usa/profimedia

Glumčeva višegodišnja bitka s ovisnošću dobro je poznata. Zapravo, priznao je da je „volio piti ujutro” i da bi često dodao „scotch u kavu”.

Danas se budi „oko 4:30 ili 5 ujutro“ da „rano sazna vijesti, vježba, odgovara na e-poštu“ i pomogne da se njegova djeca pripreme za dan.

„Onda probudim djecu i pomognem im s njihovom jutarnjom rutinom, ako se to može nazvati rutinom“, našalio se 58-godišnjak.

Sheen, koji ima blizance s bivšom suprugom Brooke Mueller, također je otac kćeri Sami (19) i Lole (18) s bivšom suprugom Denise Richards, kao i kćer Cassandre (38) s djevojkom iz srednje škole Paulom Profit.

Zbog jednog obećanja

Sheen je rekao da se odlučio otrijezniti nakon što je prekršio obećanje koje je dao kćeri dok je bio pijan.

„Jednog sam jutra zaboravio da moja kći ima sastanak na koji sam obećao da ću je odvesti, a ja sam tog dana već nekoliko puta popio”, prisjetio se.

„Pa sam morao nazvati svog prijatelja Tonyja da nas odveze. Stigli smo je na vrijeme, ali to mi je slomilo srce jer je bila na stražnjem sjedalu i mogao sam samo shvatiti da razmišlja: ‘Zašto tata ne vozi?‘ Pa sam došao kući i sjedio s tim ostatak dana . I sljedećeg sam jutra jednostavno prestao.”

Ponosan na svoje nove izbore

Sheen, koji kaže da se droge ostavio mnogo prije nego što je odbacio alkohol, primijetio je da to nije bio lak proces.

„Mislim da sam prvih mjesec dana bio kao, dat ću mjesec dana, samo da vidim hoću li se osjećati bolje i hoće li se moje interakcije s onima koji su mi najbliži poboljšati‘, razmišljao je. „I jesu. I ja sam bio kao, u redu, ići ću još mjesec dana. A onda je postalo privlačno.“

„Postojao je samo trenutni dokaz da je ovo strana na kojoj sam trebao biti. Nisam to više mogao poricati.“ Sada kada se osjeća ugodno u svojoj trijeznosti, glumac je spreman za svoj holivudski povratak nakon što je gledao kako mu se ugled ruši nakon zloglasnog sloma 2011. godine.

„Ponosan sam na izbore koje sam napravio i promjene koje sam napravio kako bih danas živio život koji nikada neće izgledati kao onaj nered. To je bila neka vanzemaljska verzija mene“, rekao je o sebi nekoć.

U ožujku 2011. Sheen, koji je u to vrijeme bio najplaćeniji glumac na TV-u, otpušten je iz svoje hit serije na CBS-u nakon što je imao ispad psovki.

image

Jon Cryer, Martin Sheen, Charlie Sheen, Angus T.Jones u ‘Dva i pol muškarca‘

cineliz/Allpix Press/Profimedia/ cineliz/allpix Press/profimedia

Ipak, desetljeće kasnije, Sheen je priznao da ozbiljno žali zbog svojih primjedbi, rekavši da su ga „droge ili zaostali učinci droga“ natjerali da se ponaša tako nekontrolirano.

„Bio sam preopterećen i mozak mi nije radio kako treba”, rekao je za Yahoo Entertainment 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 21:04