PRAVO IZNENAĐENJE

Catherine Zeta-Jones pripremila poseban poklon za Michaela Douglasa: Objavila je svoju golu fotku i posvetila mu je...

Holivudski par slavi rođendan na isti dan, a ove godine je glumica odlučila svima pokazati što je poklonila suprugu

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones

 Italy Photo Press/Zuma Press/Profimedia

Glumica Catherine Zeta-Jones u srijedu je proslavila svoj 55. rođendan, a na isti je dan rođendan slavio i njezin suprug Michael Douglas (80). Povodom rođendana je Catherine na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pozirala potpuno gola, a posvetila ju je svojem suprugu.

"U mojem rođendanskom odijelu! Nakon 25 godina dijeljenja rođendana sa svojim suprugom, ponestaje mi ideja za poklon. Ovo je druga opcija za poklon, loptice za golf su prva opcija... Naravno", napisala je ona.

Fotografija je nastala u kupaonici, a na njoj je glumica gola pozirala ispred ogledala i umivaonika. Catherine na sebi nije imala odjeću, ali je nosila crne štikle.

Njezini su joj pratitelji čestitali rođendan, a brojnima se i svidio poklon koji je odlučila dati Douglasu. "Fotografija. Nema vremena za golf", "Odličan poklon za tvog supruga i obožavatelje, tako predivna fotografija. Sretan i blagoslovljen rođendan", "Tvoj suprug će biti jako sretan", pisali su joj.

Ranije je Zeta-Jones objavila i fotografiju nje i Michaela koja je snimljena prije 25 godina, na njihov rođendan. "Sretan rođendan Michaelu i meni. Ovo je bilo na naš rođendan prije 25 godina. Volim te svim svojim srcem", poručila je ona.

Inače, Michael i Catherine su svoju vezu započeli 1998. godine, a povezala ih je upravo ljubav prema golfu. Dvije godine kasnije su se vjenčali. Zajedno imaju dvoje djece, a Michael iz prijašnjeg braka ima jedno dijete.

image

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones vjenčali su se 2000., a zajedno imaju dvoje djece

Vince Bucci/afp/profimedia/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 13:40