OVISNOST O ALKOHOLU

Cameron Diaz o slavnoj kolegici: ‘Bilo je užasno teško gledati je takvu, ali bili smo joj podrška‘

Glumica, koja je prvi put bila na rehabilitaciji s 13 godina, priznala je da je konstantno pila nakon razvoda od Willa Kopelmana

Lucy Liu, Cameron Diaz i Drew Barrymore na setu filma ”Charliejevi anđeli” 2000.

 Columbia Pictures/Flower Films/Collection Christophel Via Afp

Holivudska glumica Cameron Diaz priznala je da je bilo teško gledati svoju kolegicu iz filma “Charliejevi anđeli” Drew Barrymore tijekom njezine borbe s alkoholom.

- Znala sam da će, ako svi budemo uz nju i pružimo joj potrebnu podršku, pronaći svoj put, rekla je 50-godišnja glumica za Los Angeles Times.

Filmska zvijezda i voditeljica talk showa, 48-godišnja Barrymore otkrila je u prosincu 2021. da je trijezna već dvije i pol godine. Također je priznala da je konstantno pila kako bi umanjila bol uzrokovanu razvodom od trećega supruga Willa Kopelmana 2016. Barrymore se, naime, udala za Kopelmana 2012. te s njim ima dvije kćeri; Olive (10) i Frankie (8).

image

Drew Barrymore i Cameron Diaz

Valerie Macon/Afp

- Piće je za mene bilo konstanta, rekla je za People u prosincu 2022. o posljedicama njihova “mučnoga” razvoda.

- To me dotuklo. Samo sam se pokušavala osjećati dobro, a alkohol mi je pomogao u tome, iskreno je priznala holivudska zvijezda koja je prvi put na rehabilitaciju otišla sa samo 13 godina.

Opijanje nakon razvoda postalo je toliko intenzivno da je njezin terapeut Barry Michaels odustao od nje.

- Samo je rekao: „Ne mogu više”, na što sam mu odgovorila: „Shvaćam. Vidiš da mi nije bolje. I nadam se da ću jednoga dana moći ponovno zaslužiti tvoje povjerenje", prisjetila se glumica koja nije prestala piti sve dok nije snimila prvu epizodu svoga talk showa "The Drew Barrymore Show" 2019.

- Mislim da me prilika za ovakav show stvarno protresla. Pomislila sam: „Ne mogu voditi show ako nisam na stvarno dobrom mjestu”. Stalno sam mislila: „Svladat ću ovo", ali na kraju sam shvatila: „Nikada nisi svladala ovo, niti ćeš ikada”, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:26