SENZACIJA IZ PANČEVA

Buč Kesidi obaraju rekorde kad su u pitanju klupski koncerti, u Saxu će nastupati čak sedam dana zaredom

Upravo u jedan od epicentara njihove popularnosti, grad Zagreb, bend se vraća od ponedjeljka, 4. prosinca, do nedjelje, 10. prosinca

Buč Kesidi

 PROMO

Grupa Buč Kesidi preuzet će zagrebački klub Sax na tjedan dana! Od ponedjeljka, 4. prosinca, do nedjelje, 10. prosinca, bend će sedam večeri zaredom nastupati u Palmotićevoj.

Nakon što su cijelu 2023. posvetili turneji "Skupi snagu", grupa Buč Kesidi okreće se klupskim koncertima i novom albumu. Protekli mjeseci prošli su u znaku velikih nastupa u regiji, među kojima su se posebni istaknuli rasprodani beogradski stadion Tašmajdan pred 10.000 ljudi i zagrebačka Šalata u svibnju. Upravo u jedan od epicentara njihove popularnosti, grad Zagreb, bend se vraća u prosincu i donosi sve svoje najvažnije pjesme kao što su "Euforija", "Kafe aparat", "Laž", "Skupi snagu", "Subota", "TIHO", "Curimo po asfaltu" te naravno "Nema ljubavi u klubu", "Nedelja ujutru" i "Đuskanje ne pomaže" te mnoge druge.

image

Buč Kesidi

PROMO

Pozornicu Saxa Buč Kesidi zauzet će na točno sedam dana, a svaki koncert bit će posebno pripremljen - o čemu se točno radi, bit će uskoro objavljeno. Ovo nije prvi put da bend iz Pančeva preuzima rezidenturu u Zagrebu. U rujnu 2021. održali su pet svirki u dvorištu ALU u Ilici.

Legendarni klub Sax u Palmotićevoj ulici proslavit će u narednoj sezoni 25 godina rada i to obilježiti nizom intimnih klupskih koncerata velikih imena domaće i regionalne scene.

Ulaznice po cijeni od 20 eura u prodaju kreću u srijedu, 11. listopada, u 10 sati u sustavu Eventim. Fizičke ulaznice bit će dostupne na blagajni kluba Sax svaki dan u radno vrijeme kluba. U ponudi će se odmah naći svih sedam datuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:24