SRAMOTNA ODBIJENICA

Brooklyna Beckhama i njegovu suprugu Nicole odbili pustiti na glamurozni Paris Fashion Week Afterparty

Slavnim supružnicima osiguranje pariškog kluba Rasputin nije dozvolilo ulazak na zabavu, samo par sati nakon što je Brooklynov otac David doživio veliki poraz sa svojim klubom
 Aissaoui Nacer/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Bio je to loš dan za Beckhamove. Naime, 24-godišnjem Brooklynu Beckhamu i njegovoj četiri godine starijoj supruzi Nicoli Peltz nije bilo dopušteno ući na Paris Fashion Week Afterparty i to samo nekoliko sati nakon što je njegov otac David doživio sramotni poraz sa svojim nogometnim timom.

Na snimci podijeljenoj na društvenim mrežama kako ih navodno odbijaju s glamuroznog događaja u noćnom klubu u Parizu, izvijestio je Essentially Sports. Na videu se vidi kako se par ljubi i mazi, te dok ih fotografiraju pred ulazom u klub pri pokušaju da uđu.

Međutim, čini se da je par odbijen nakon kratke dvominutne rasprave u kojoj je Brooklyn postao vidno nezadovoljan svojom interakcijom s članovima osiguranja na vratima. O čemu su točno razgovarali ostaje nepoznatao, ali Brooklyn i Nicola vrlo brzo ponovno napuštaju mjesto događaja, a izvori tvrde da su dobili odbijenicu iz kluba koji se zove Rasputin.

Ni Brooklyn ni Nicola nisu komentirali incident. Par je danima zaokupljen druženjem u Parizu, a u francuskoj su prijestolnici posjećivali niz revija i večera družeći se sa slavnim prijateljima uključujući i Selenu Gomez.

U međuvremenu, Brooklynov slavni tata David doživio je vlastiti poraz kada je njegov nogometni tim Inter Miami ispao u finalu US Open Cupa. Činilo se da je momčad osuđena na propast od samog početka jer je slavni Lionel Messi morao preskočiti utakmicu protiv Houston Dynama zbog ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:25