PRATITELJI ZABRINUTI

Britney Spears neće više nikada nastupati? ‘Prilično sam istraumatizirana i ljuta k‘o ku***‘

Spears je tijekom duljeg videa na svom Instagramu pričala o posljednjih 13 godina rada pod očevim skrbništvom

Britney na Instagramu

 Profimedia

Unatoč snimanju nove pjesme s Eltonom Johnom i povratku na naslovnice portala i časopisa, pop pjevačica Britney Spears izjavila je da “vjerojatno više nikada neće nastupati”.

image

Britney Spears

B4859/Avalon/Profimedia

Prema Rolling Stoneu, Spears je u duljoj videosnimci objavljenoj na njezinom Instagramu pričala o posljednjih 13 godina rada pod očevim skrbništvom i otkrila da joj je nedostajala kreativna kontrola nad svojim glazbenim spotovima tijekom tog razdoblja. Također je istaknula vizuale za pjesmu "Work Bitch" kao jedine iz tog vremena koji su joj se dopali. Kao što i inače to s njezinim objavama biva, i ova je uglavnom ciljala na njezina oca, Jamieja Spearsa, koji je imao skrbništvo i potpunu kontrolu nad pop pjevačicom od 2008. do 2021. godine.

- Prilično sam istraumatizirana za cijeli život i da, ljuta sam k‘o ku*** i ne, vjerojatno neću ponovno nastupiti samo zato što sam tvrdoglava - rekla je prije nego što je završila s jednostavnim “poljubi me u je**** dupe”.

image
B4859/Avalon/Profimedia
image
B4859/Avalon/Profimedia

Iako je Spears u prošlosti govorila o mogućnosti odustajanja od nastupa uživo, ovo je prvi put da je spomenula tu temu otkako je završilo zloglasno skrbništvo.

image

Britney na pozornici 2011. godine

Ron Elkman/Ddp Usa/Profimedia

Njen odvjetnik Mathew Rosengart pohvalio je pop zvijezdu zbog njezina trijumfalnog pojavljivanja nakon godina pravnih poteškoća.

- Nakon naših teških sudskih bitaka i uspjeha u uklanjanju njezina oca s mjesta skrbnika, a potom i ukidanja skrbništva prošle godine, bio sam preplavljen upitima o tome što će Britney sljedeće učiniti - rekao je Rolling Stoneu.

- Po prvi put u 13 godina, ovisila je samo o jednoj osobi: o sebi, o Britney. Ona je briljantna umjetnica i ikona - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 01:22