O SKRBNIŠTVU

Britney deaktivirala Instagram, a prije toga poručila roditeljima: ‘Tretirali ste me kao je*** psa!‘

Poznato je da pjevačica s vremena na vrijeme deaktivira svoje račune na društvenim mrežama

Britney Spears

 Instagram/

Britney Spears deaktivirala je svoj Instagram profil u četvrtak, samo nekoliko dana nakon što je prozvala svog oca, Jamieja, i majku, Lynne, jer su je tretirali "kao je*** psa" tijekom njena 13-godišnjeg skrbništva, piše Page Six.

- Što te čini tako prokletno posebnim? Zašto su tvoje druge kćeri tako prokletno posebne da si mene tretirao kao je*** psa?! - napisala je.

Britney je također tvrdila da joj je Jaime "uvijek govorio da je debela, pa se nikada nije osjećala lijepom ili dovoljno dobrom."

image
Walter/Bestimage/Profimedia/Walter/Bestimage/Profimedia

Također, osudila je svoju majku jer ju je navodno "jako" udarila zbog toga što je tulumarila dokasno, dok je ona čuvala njezina dva sina.

- Prvi put kad sam dobila šamar bilo je one noći kada su me Paris Hilton i Lindsay Lohan dovezle do moje kuće na plaži gdje je moja majka čuvala Jaydena i Prestona - napisala je pjevačica u objavi koja je u međuvremenu izbrisana.

- Moja je majka čuvala Jaydena i Prestona i da, zabavljala sam se do otprilike 4 ujutro, što je razljutilo moju majku. Ušla sam, ona me pogledala i udarila tako jako da to nikad neću zaboraviti - napisala je.

Njezina majka prethodno joj se pokušala ispričati nakon što je pjevačica rekla da bi joj "iskrena isprika pomogla".

image

Britney Spears

Image Press Agency/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Međutim, Lynneina molba stigla je malo prekasno za Britney, koja je rekla svojoj majci da "od****".

- Tijekom 13 godina morala sam se svaki tjedan sastajati s liječnicima kako bih pričala o svojoj prošlosti, što je sve pogoršalo - prepričala je Britney, dodavši da se ponašala kao "je**** svetica" iz straha da će biti kažnjena.

- Niti jedna osoba nije stala u moju obranu! Mama, primi svoju ispriku i je** se! - nastavila je i dodala da se nada da svi njeni liječnici "gore u paklu".

Poznato je da pjevačica s vremena na vrijeme deaktivira svoje račune na društvenim mrežama, samo da bi ih ponovno aktivirala nekoliko dana kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 02:16