CHARLES SPENCER

Brat princeze Diane rastaje se nakon 13 godina braka: ‘Ovo je neizmjerno tužno...‘

Charles Spencer i Karen Gordon se rastaju, a par je to navodno svom osoblju potvrdio još u travnju

Charles Spencer i Karen Spencer

 Gareth Fuller/afp/profimedia/Gareth Fuller/afp/profimedia

Brat princeze Diane, Charles Spencer, rastaje se od svoje supruge Karen Gordon nakon 13 godina braka, zbog čega je silno potresen.

„To je neizmjerno tužno”, rekao je Spencer za Daily Mail.

„Želim se samo posvetiti svojoj djeci, mojim unucima i želim Karen svu sreću u budućnosti”, poručio je.

Navodno je još u travnju otkrio da se razlaze svom osoblju na imanju Althorp, na kojem je princeza Diana pokopana nakon što je poginula u prometnoj nesreći u kolovozu 1997.

Spencer i Gordon upoznali su se na slijepom spoju u restoranu u Los Angelesu 2010. godine, a samo godinu kasnije stupili su u brak. Zajedno imaju kćer imena Charlotte Diana (12). Spencer ima četvero djece iz prethodnog braka sa suprugom Victoriom Lockwood i dvoje djece sa drugom suprugom Caroline Freud. Karen je majka dvaju kćeri koje ima iz prethodnog braka s hollywoodskim producentom Markom Gordonom.

image

Charles Spencer i Karen Spencer

Chris Jackson/pa Images/profimedia/Chris Jackson/pa Images/profimedia

Daily Mail piše kako se veza Spencera i Karen raspala jer je on pisao memoare „A Very Private School” u kojima je iznio detalje gubitka nevinosti sa seksualnom radnicom dok je imao 12 godina i detalje seksualnog nasilja koje je proživio kao dijete u školi. Nadalje, izvještavaju kako je Spencer pet godina pisao memoare i zbog toga je morao potražiti pomoć u liječenju traume.

U ožujku je Spencer rekao za People koliko mu je velika podrška Karen tijekom puta iscjeljenja.

„Mislim da je za nju bio veliki izazov imati muža koji je prolazio kroz četiri i pol godine najdublje terapije. I podržala je ideju da to učinim”, rekao je Spencer. „Mislim da se oduvijek nadala da ću izaći sretniji i zdraviji i čini se da je to tako. Dakle, zahvalan sam što je bila uz mene dok sam prolazio kroz ovo, što sada shvaćam da je bio bitan proces”, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 08:23