SLAVLJE OD TRI DANA

Boris Becker u tajnosti se vjenčao s 23 godine mlađom partnericom: Sudbonosno ‘da‘ izrekli u našem susjedstvu

Bivši tenisač i njegova partnerica upoznali su se 2019. godine, a zaručili su se 2022.

Boris Becker i Lilian de Carvalho Monteiro 

 Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Bivši tenisač Boris Becker (56) u subotu se vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Lilian de Carvalho Monteirom (33), prenosi njemački Vogue. Vogue je objavio i prve fotografije njihovog vjenčanja koje se održalo u talijanskom Portofinu.

Slavlje je trajalo tri dana, a sve je krenulo u petak. Par je s brodom stigao na večeru u Portofino, a dan nakon su izrekli sudbonosno ‘da‘ pred 85 uzvanika.

Bivši tenisač je za svoj poseban dan odabrao bež sako i prsluk koje je upario s crnim hlačama i leptir-mašnom, bijelom košuljom i crnim cipelama. Mladenka je zablistala u elegantnoj bijeloj vjenčanici bez naramenica. Nosila je i dugi veo te bijele štikle.

Lilian i Boris upoznali su se 2019. godine, a zaručili su se 2022. godine, kako prenosi Vogue. Tenisač i menadžerica procjene političkih rizika su se preselili u Milano nakon što je on izašao iz zatvora. On je odslužio osam mjeseci od dvije i pol godine na koje su ga osudili zbog prevare u osobnom bankrotu. Na izlasku iz zatvora je Boris rekao kako je Lilian "ljubav njegova života".

image

Boris Becker i Lilian de Carvalho Monteiro

Tiziana Fabi/Afp

"Preživio sam zbog njezine ljubavi. Da, ona je velika ljubav mog života. I nadam se da ću uvijek ostati s njom", rekao je tada kako je pisao časopis Bunte.

image

Lilian de Carvalho Monteiro i Boris Becker

Www.lucasgro.eu/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/

Inače, Beckeru je ovo treći brak. Prvi se put vjenčao s 1993. godine s Barbarom Becker, a zajedno su bili do 2001. godine. On je priznao da je braku presudila njegova prevara dok je Barbara bila trudna s njihovim drugim djetetom. Bivši tenisač se 2009. godine vjenčao s Lilly Becker, a razveli su se 2018. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 14:17