OTKRIVENI DETALJI

Bivši prevarant zaprosio je Khloe Kardashian: Njezinu reakciju nisu očekivale čak ni slavne sestre

Ispostavilo se da je 31-godišnji NBA igrač postavio to pitanje u prosincu 2020. godine

Khloe Kardashian i Tristan Thompson

 Landmark/Profimedia

Tristan Thompson potajno je zaprosio Khloé Kardashian u prosincu 2020. godine, no ona ga je odbila, piše Page Six.

Zapanjujuća tajna otkrivena je u četvrtak u epizodi reality showa "The Kardashians", kada je Kim Kardashian rekla da Khloé nikada nije ni rekla svojoj obitelji za to.

- Nikad nam nisi rekla za činjenicu da te zaprosio. Ja sam ga, doduše, to pitala mjesecima kasnije - rekla je Kim Khloé u razgovoru.

Kim se tada prisjetila Tristana koji je odgovorio da je to učinio prije nekoliko mjeseci te bio iznenađen što Khloe nije to rekla svojoj obitelji.

image

Khloe Kardashian i Tristan Thompson

Backgrid Usa/Profimedia/

Ispostavilo se da je 31-godišnji NBA igrač postavio to pitanje u prosincu 2020., ali Khloé ga je odbila jer se nije osjećala "spremnom" prihvatiti njegovu ponudu.

- Moram se uvjeriti da je ovo potpuno drugačija veza jer želim biti ponosna što mogu reći da sam zaručena za nekog - rekla je Khloé.

- Nije mi ugodno prihvatiti ovo saznanje i nisam uzbuđena što moram to podijeliti sa svojom obitelji. Koliko god je to njemu vjerojatno bilo bolno čuti, nikada neću prihvatiti nešto i nekome dati lažnu nadu - objasnila je.

Dok je 38-godišnja Khloé bila dovoljno jaka da odbije Tristana, Kim se našalila da bi prosidbi ona "morala reći da" jer bi se "jednostavno osjećala tako loše da odbije".

Tijekom cijele epizode obitelj pokušava smisliti kako pomoći Khloé, koja se još uvijek muči nakon što je saznala da ju je Thompson ne samo ponovno prevario, već da čeka dijete s Maralee Nichols dok je Khloé tjerao da rodi dijete pomoću surogat majke.

- Ne znam jesam li dovoljno jaka. Doslovno sam samo otupjela na sve ovo sr***, koliko ljudi mogu podnijeti? - komentirala je Khloe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 18:33