NISU JOJ POVJEROVALI

Bivša kontroverznog repera hvalila se ‘zlatnim tušem‘ tijekom seksa, sad tvrdi: ‘Šalila sam se! Učinila sam što sam trebala...‘

Obožavatelji su nakon njezine izjave o mokrenju tijekom seksa povezali da je to na nju činio njezin bivši Diddy Combs

Yung Mami

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Bivša djevojka Seana Diddyja Combsa, Yung Miami progovorila je o svojoj izjavi da je Diddy mokrio na nju.

U nedjelju je reperica zamolila svoje pratitelje na X-u da joj kažu zašto su se zaljubili u nju. Jedan obožavatelj je odgovorio da je to zato što ona voli "kad se mokri po njoj‘, a Yung je odlučila objasniti tu svoju izjavu.

"Šalila sam se! Nikad nitko nije mokrio na mene! Rekla sam to kako bih promovirala moju kartašku igru i učinila sam točno što sam trebala", objasnila je.

image

Twitter Yung Miami

Screenshot/x/

Neki obožavatelji joj nisu povjerovali na ove riječi. No, jedan je podijelio video u kojem reperica tvrdi da ima naklonost prema tom seksualnom činu i od prije nego što je počela izlaziti s Combsom (54).

"Djevojko... prestani! Definitivno si dopuštala Diddyju da mokri po tebi. Ne pokušavaj se izvući iz ovog skandala. Rekla si, učinila, nosi se s time", poručio joj je obožavatelj.

Neki obožavatelji su je prozvali da šalje lošu poruku djevojkama.

"Ako je to istina, zašto si kao influencerica davala takav primjer mladim djevojkama?", pitao ju je jedan.

"Curo, mogla si reći i druge stvari da promoviraš svoju igru", dodao je drugi.

Podsjećamo, Yung je priznala u epizodi svog talk showa "Caresha Please" da je voljela da se na nju mokri dok je igrala svoju kartašku igru za odrasle.

"Pokušajte da vidite volite li ‘zlatne tuševe‘. Zabavno je. Znaš, kad si pijan, možeš mokriti po meni", rekla je svojoj gošći Trini. Yung nije otkrila tko je to činio, ali mnogi su obožavatelji zaključili da se radi o Diddyju.

image

Diddy

Angela Weiss/Afp

Combs i Yung Miami otkrili su svoju vezu lipnju 2022. za koju su rekli da nikad nije bila ekskluzivna. Combs je trenutno pod tužbom nakon što je njegova bivša Cassie i nekoliko drugih ljudi ispunilo tužbe protiv njega za različite seksualne zločine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 12:07