VRUĆE IZDANJE

Bivša djevojka Kanyea Westa prošetala u crvenoj koži: Pokušala je prekriti obline, ali nije uspjela...

Ovo vamp izdanje upotpunila je crvenim krznenim kaputom i crvenim štiklama u špic

Julia Fox

 Profimedia

Glumica Julia Fox pobrinula se da sve oči budu uprte u njoj na 25. gala obljetnici ‘Room to Grow‘ koja je organizirana u Ziegfeld Ballroomu u New Yorku. Bivša djevojka repera Kanyea Westa pojavila se u uskoj, crvenoj, kožnoj haljini s dijagonalnim izrezima koji su otkrivali njezino donje rublje.

image

Julia Fox

Rcf/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Ovo vamp izdanje upotpunila je crvenim krznenim kaputom i crvenim štiklama u špic. Za dodatni glamurozni izgled na usne je nanijela tamni ruž, kao i bijelo sjenilo na oči.

image

Julia Fox

Fernando Ramales/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Događaju su prisustvovala i druga poznata imena, poput glumice Ume Thurman i njezine kćeri Maye Hawke.

Podsjetimo, Fox je nedavno ponovno privukla pozornost javnosti nakon što je 10. listopada objavila svoje memoare "Down the Drain", u kojima je pisala o svom djetinjstvu u gradu, kako je učila krasti po trgovinama pa sve do ovisnosti o heroinu u tinejdžerskim godinama. Otkrila je i kako joj je bilo kad je izgubila najbolju prijateljicu zbog predoziranja i kako j uje promijenilo to što je postala majka malenom Valentinu, koji sada ima dvije godine.

Nije eksplicitno govorila o svojoj vezi s reperom Kanyeom Westom, kojeg u knjizi opisuje samo kao "umjetnika". Prije objavljivanja memoara, za NY Times rekla je da se ‘on možda spominje na otprilike šest stranica knjige‘.

"Osjećam se kao da sam olako pristupila tome. Ne pokušavam stvoriti neku zlu krv ovdje ili tako nešto, sve je to prošlost. Osjećam se kao da sam napravila dobar posao da zavaram ljude koliko god sam mogla, ali očito će ljudi znati. Ako se netko uzruja, vrlo brzo ću ga podsjetiti: ‘bila sam blaga prema tebi, mogla sam napraviti puno veću štetu‘", poručila je Fox.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 01:59