DUGO JE SLUŠALA GLASINE

Bivša djevojka Davea Grohla o njegovoj prevari: ‘Nije me to iznenadilo. Svoju je drugu bivšu prevario sa mnom‘

Slavni glazbenik je nedavno priznao da je dobio dijete s ljubavnicom, a brojne je šokirala njegova objava

Dave Grohl i Jordyn Blum

 Blw Clips/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevač i gitarist grupe Foo Fightersa, Dave Grohl, nedavno je javno priznao da je prevario suprugu Jordyn Blum te da je dobio dijete s ljubavnicom. Njegova je objava šokirala obožavatelje, ali ne i njegovu bivšu djevojku, glumicu Kari Wuhrer.

Ona je za TMZ rekla da ju informacija o prevari nije iznenadila. Kaže kako je godinama slušala glasine da Grohl vara svoju suprugu, ali da ne zna tko je žena s kojom je glazbenik dobio kćer.

Kate je s Daveom bila u vezi kasnih 90-ih, a viđali su se dok je on bio u vezi s Tinom Basich. Ona tada nije znala da on ima djevojku. "Nikad nisam čula za nju. Nikad nije govorio o tome", rekla je ona. Nakon što je Wuhrer u jednoj emisiji spomenula svoju vezu s Grohlom, Tina je prekinula s njim, a ubrzo je svaki kontakt s glazbenikom prekinula i Kari.

image

Dave Grohl

Helle Arensbak/Afp

Dave je nedavno na svojem Instagramu objavio da, iako je dobio dijete s drugom, čini sve kako bi vratio povjerenje svoje supruge.

"Nedavno sam postao otac nove kćerkice, rođene izvan mog braka. Planiram joj biti roditelj pun ljubavi i podrške. Volim svoju ženu i svoju djecu i činim sve što mogu da vratim njihovo povjerenje i zaslužim njihov oprost", poručio je on. Kasnije se saznalo da je glazbenik često znao imati ljubavne ispade prema Jordyn jer je mislio da ona ima aferu sa svojim trenerom tenisa Christopherom Crabbom.

image

Dave Grohl i Jordyn Blum

Blw Clips/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Dave Grohl godinama je bio ljubomoran na trenera svoje supruge. Nerijetko su se svađali zbog njega. Supruga mu je govorila da je lud zbog toga, odnosno jer mu takvo što uopće može pasti na pamet. No on je bio uporan. Jordyn trenira tenis najmanje tri puta tjedno. Ona sad smatra da ju je Dave namjerno optuživao za nevjeru kako bi skrenuo pozornost s vlastite afere", rekao je ranije izvor blizak paru.

Dave i Jordyn su se vjenčali 2003. godine, a zajedno imaju tri kćeri.

image

Dave Grohl

Suamy Beydoun/Agif Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:26