VATRENA FIREROSE

Billy Ray Cyrus ima novu zaručnicu: Nova odabranica mlađa je čak od njegove kćeri Miley?

Cyrusov predstavnik nije imao komentara kada mu se obratio Fox News povodom komentara

Firerose i Billy Ray

 Screenshot/Instagram

Američki country pjevač i glumac Billy Ray Cyrus, otac poznate pjevačice Miley Cyrus, prošlog je mjeseca potaknuo glasine o zarukama nakon što je njegova mnogo mlađa djevojka Firerose viđena kako nosi dijamantni prsten.

Prema komentarima koji su osvanuli diljem interneta, čini se da je 61-godišnji Cyrus doista zaručen, nakon što je s obožavateljima podijelio nove fotografije na kojima je ponovno vidljiv prsten na Fireroseinoj ruci, piše Fox News.

Na fotografiji se sretni par smiješi ispred jesenjeg lišća s Fireroseinom rukom na Cyrusovim prsima. Country zvijezda je uz fotografiju napisala: "Sretna jesen". Obožavatelji su odmah počeli komentirati prsten, čestitajući paru na "vjerojatnim zarukama". Cyrusov predstavnik nije imao komentara kada mu se obratio Fox News.

Billy Ray i njegova 28 godina mlađa supruga Tish Cyrus objavili su da se rastaju još u travnju, a samo pet mjeseci kasnije, hodao je s australskom kantautoricom Firerose.

- Hodali su neko vrijeme - rekao je izvor za magazin People u rujnu, a navodno su se zbližili dok su zajedno radili na glazbi. Navodno, on i bivša supruga Tish razveli su se prije nego što je on počeo izlaziti s njom.

Već su ranije njihovi pratitelji posumnjali na njihovu vezu kada je Firerose čestitala Billyju rođendan napisavši: "Svijet je bolje mjesto s tobom. Sretan rođendan, Billy", praktički potvrđujući njihovu vezu. Zanimljivo je da nije poznato koliko godina Firerose zapravo ima, a internetski komentari upućuju da na to da je rođena između 1993. i 1996. godine, što je čini mlađom od Cyrusove kćeri Miley.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:13