SAD SHVAĆA SEBE

Billie Eilish iskreno progovorila o svojoj seksualnosti: ‘Shvatila sam da želim svoje lice u vagini‘

Billie je napisala pjesmu ‘Lunch‘ o seksualnosti, a koja će se naći na njezinu novom albumu

Billie Eilish

 B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Glazbenica Billie Eilish (22) otkrila je da joj je nova pjesma "Lunch" pomogla da bude autentična.

"Napisala sam dio toga prije nego što sam išta imala s djevojkom, a ostatak sam napisala nakon toga", podijelila je Eilish u intervjuu za Rolling Stone objavljenom u srijedu.

"Zaljubljena sam u djevojke cijeli život, ali jednostavno nisam to shvaćala. Sve dok prošle godine nisam shvatila da želim svoje lice u vagini", izjavila je pjevačica.

Ranije ovog mjeseca Eilish je najavljivala pjesmu "Lunch", kao i ostale s njezinog nadolazećeg trećeg studijskog albuma "Hit Me Hard and Soft", na Coachella zabavi. Prema onima koji su imali prilike čuti "Lunch", radi se o istospolnoj vezi.

"I could eat that girl for lunch/Yeah, she dances on my tongue/Tastes like she might be the one/And I can never get enough/I could buy you so much stuff/It’s a craving, not a crush" - pjeva Billie, što bi u prijevodu otprilike glasilo: ""Mogla bih pojesti tu djevojku za ručak/Da, pleše mi na jeziku/Ima okus kao da je ona prava/I nikad se ne mogu zasititi/Mogla bih ti kupiti toliko stvari/To je žudnja, a ne zaljubljenost."

image

Billie Eilish

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

Eilish je otkrila kako nikad ranije nije planirala diskutirati o svojoj seksualnosti i da je frustrira što je to izašlo u javnost.

U studenom prošle godine je za Variety priznala da je "stvarno privlače" žene, pa kasnije optužila časopis da su je otkrili javnosti.

"Hvala Variety na mojoj nagradi i tome što ste na crvenom tepihu u 11 ujutro pričali o mojoj seksualnosti, umjesto o bilo čemu drugome što je zbilja važno. Volim i muškarce i žene, ostavite me na miru, molim vas", poručila je pjevačica.

Na Varietyjevom Hitmakers događaju u prosincu 2023., Eilish je u intervjuu na crvenom tepihu rekla da je mislila da je njezina seksualnost "očita" i "nije shvaćala da ljudi to ne znaju".

Eilish je za Rolling Stone rekla da se u to vrijeme osjećala kao da nema "kontrolu" nad vijestima o svojoj seksualnosti.

"Nitko ne bi trebao biti pod pritiskom da bude jedno ili drugo i mislim da posvuda postoji mnogo željenih etiketa", objasnila je.

"Poznavala sam ljude koji ne znaju svoju seksualnost niti se s njom osjećaju ugodno, sve dok ne uđu u četrdesete, pedesete, šezdesete. Potrebno je neko vrijeme da pronađete sebe i mislim da je stvarno nepravedan način na koji vas internet maltretira da pričate o tome tko ste i što ste.”

image

Billie Eilish

Oconnor-arroyo/Aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Oconnor-arroyo/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Unatoč tome što je tijekom godina bila romantično povezana sa zvijezdama kao što su Brandon Quention Adams, Matthew Tyler Vorce i Jesse Rutherford, Eilish je za Rolling Stone rekla da "tek sada shvaća samu sebe".

Dobitnica Oscara zaključila je temu izjavom da je dovoljno sretna što živi u vremenu kad može reći takve stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:13