METAMORFOZA

Bila je ‘crna ovca‘ obitelji Trump, Donald ju je skrivao od javnosti, a pogledajte kako izgleda danas!

Tiffany se udala 12. studenog 2022. u Mar-a-Lagu za Michaela Boulosa, nasljednika libanonsko-američkog milijardera

Tiffany Trump

 K45/Zuma Press/Profimedia/K45/zuma Press/profimedia

Godine i brak ili jako prijaju Tiffany Trump ili je "konstruktivno" iskoristila vrijeme nakon što je njezin otac Donald Trump stupio s dužnosti američkog predsjednika, pa više ni približno ni on ni njegova obitelj nisu bili toliko u fokusu medija, kao što je to bilo prije. No sada se 29-godišnja Tiffany, za koju je Trump ranije otvoreno priznao kako mu nije mezimica, već dapače, "najmanje drago dijete", pojavila nakon dužeg vremena u javnosti, nazočivši sa suprugom Michaelom Boulosom tiskovnoj konferenciji bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa nakon njegovog pojavljivanja pred sudom.

image

Michael Boulos i Tiffany Trump

Chandan Khanna/Afp/Profimedia/Chandan Khanna/afp/profimedia
image

Michael Boulos i Tiffany Trump

Chandan Khanna/Afp/Profimedia/Chandan Khanna/afp/profimedia

Pressica je održana na Trumpovom velebnom imanju Mar-a-Lago u Palm Beachu, a Tiffany koja je Donaldu četvrto dijete i jedino koje je dobio s bivšom i drugom po redu suprugom Marlom Maples, privukla je brojne poglede i komentare kako izgleda odlično, bolje nego ikad prije.

image

Marla Maples i Tiffany Trump - 2010.

L89/Zuma Press/Profimedia/L89/zuma Press/profimedia
image

Donald Trump, Hayden Panettiere, Tiffany Trump i Ivanka Trump 2008.

Byron Purvis/Admedia/Profimedia/Byron Purvis/admedia/profimedia

Tiffany se udala za Boulosa, nasljednika libanonsko-američkog milijardera i poslovnog direktora čija obitelj posjeduje Boulos Enterprises i SCOA Nigeria u Nigeriji 12. studenog 2022. u Mar-a-Lagu. Bilo je to bajkovito vjenčanje kojim su okrunili vezu započetu 2018. Mladi par se upoznao to ljeto, dok je Tiffany bila u Grčkoj na odmoru s glumicom Lindsay Lohan. Inače, vrlo je aktivna na Instagramu, a profil joj prati 1, 4 milijuna ljudi.

image

Tiffany Trump - 2013.

Jamie Mccarthy/Getty Images/Profimedia/Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia

Kako često njezine objave uključuju fotografije nje s prijateljima ili potomcima slavnih roditelja ili baka i djedova, kao što su Kyra Kennedy, Gaïa Jacquet-Matisse, Reya Benitez, Ezra J. William i EJ Johnson i obrnuto, New York Post proglasio je tu grupu "bogatom djecom Instagrama".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:55