KAKVO IZNENAĐENJE!

Beyonce neočekivano izbacila novi singl i oduševila fanove, ima poruku i za hejtere: ‘Od*** od mog doma‘

Pokazala je i svoje vještine repanja, a pjesma podsjećaja na stari hit

Beyonce Renaissance turneja

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

Popularna pjevačica i dobitnica Grammyja, Beyonce, nakon premijere svog filma "Renaissance: A Film by Beyonce", izbacila je i singl "My House", prenosi People. Riječ je o još jednoj pjesmi koja propovijeda o važnosti ljubavi prema sebi, zajednici i želji da se izliječi svijet sve dok hejterima govori da od**** od njezina doma.

Zvijezda je pokazala i svoje vještine repanja, a pjesma spaja glazbene stilove koji podsjećaju, navodi portal, na hit iz 2016. godine "Formation". Pjevačica je oduševila svoje obožavatelje izlaskom singla, pogotovo jer to nisu očekivali, a ovih su dana svi samo pričali o njezinim premijerama koncertnih filmova.

Na premijeri u kazalištu Samuel Goldwyn u Los Angelesu pojavile su se zvijezde kao što su Kelly Rowland, Lori Harvey, Gabrielle Union, Vanessa Bryant i Winnie Harlow, ali i njezini roditelji Tina i Matthew Knowles. Pjevačica je zasjala u srebrnoj Versace haljini, srebrnim opernim rukavicama te srebrnim sandalama na petu, dok joj je duga platinasta kosa padala niz leđa.

U Londonu su joj se pridružile Taylor Swift i Blake Lively, a ovoga je puta Beyonce pozirala uz svoju 11-godišnju kćer Blue Ivy. Film prati njezinu svjetsku turneju od njezina početka do otvaranja u Stockholmu pa finala u Kansas Cityju. Turneja je obilježila više od 2,7 milijuna obožavatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 07:56