NEMA NAZAD

Ariana Grande i službeno je odlučila okončati dvogodišnji brak s Daltonom Gomezom, a ima i novu ljubav

Nakon vijesti o razlazu, s više je strana potvrđeno da je Grande trenutno u vezi sa svojim kolegom Ethanom Slaterom

Ariana Grande i Dalton Gomez

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Ariana Grande i Dalton Gomez odlučili su i službeno okončati svoj brak. Naime, 30-godišnja pop zvijezda predala je u ponedjeljak papire za razvod od dvije godine mlađeg agenta za nekretnine, a Gomezov je odgovor odmah uslijedio, potvrđeno je za časopis People.

image

Dalton Gomez i Ariana Grande

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Vijest o tome da se par razišao pojavila se u srpnju, ali podnošenje zahtjeva za razvod uslijedilo je dva mjeseca kasnije jer su Grande i Gomez "odvojili zajedničko vrijeme kako bi polako razradili detalje sporazuma nasamo. Bili su stvarno brižni i poštovali jedno drugo kroz svaki korak ovog procesa", ispričao je neimenovani izvor za People. Njihovo je razdvajanje nazvao "ljubaznim i strpljivim", a otkrio je i da su i Grande i Gomez "nastavili dalje" sa svojim životima.

Kao datum rastave naveli su 20. veljače 2023., kad je TMZ prvi put izašao s vijesti o razvodu. Uslijed vijesti o krahu braka, isti je izvor za People ispričao kako je odluka donesena u prijateljskom ozračju, objasnivši kako brak "nije funkcionirao" otkad je Gomez otišla u London snimati film ‘Wicked‘ i razdvojenost je presudila. Ipak, dodao je: "Ari ima samo lijepe riječi za Daltona. Tijekom braka on je bio njezin najveći obožavatelj".

Sad već bivši supružnici počeli su izlaziti u siječnju 2020., a vezu su službeno obznanili kad su se zajedno pojavili u spotu za Arianinu pjesmu koju pjeva s Justinom Bieberom "Stuck with U" u svibnju iste godine. Nakon što su objavili zaruke u prosincu 2020., vjenčali su se na intimnoj ceremoniji 15. svibnja 2021. Iako su svoju vezu držali prilično privatnom, Grande je proslavila njihovu drugu godišnjicu braka u svibnju objavivši fotografiju s njihova vjenčanja na Instagram Storyju zajedno s porukom "Toliko ga volim".

Nakon vijesti o razlazu, s više je strana potvrđeno za People da je Grande trenutno u vezi sa svojim kolegom iz mjuzikla Wickeda i broadwayskim glumcem Ethanom Slaterom. Slater se u studenom 2018. oženio svojom srednjoškolskom kolegicom Lilly Jay s kojom je u siječnju dobio dijete, a u srpnju je podnio zahtjev za razvod od Jay.

Romantična veza novog para započela je nakon rastave Grande od Gomeza i Slatera od Jay. "Istina je da su se Ariana i Ethan počeli viđati tek nakon što su se obje strane razdvojile, s poštovanjem", rekao je blizak obiteljski prijatelj za People.

"Daju sve od sebe kako bi uravnotežili činjenicu da su u žiži javnosti sa željom da poštuju sve uključene strane. Pokušavaju održavati svoju novu vezu u privatnosti", dodao je izvor.

Grande bi trebala glumiti Glindu, dok će Slater glumiti Boqa, u filmskoj adaptaciji hit Broadwayskog mjuzikla Wicked Jona M. Chua. Film se počeo snimati u Velikoj Britaniji 2022. s planovima za početak prikazivanja u studenom 2024., iako ostaje nejasno hoće li štrajk SAG-AFTRA utjecati na njegovu premijeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 15:46