POSLOVNO ILI...?

Angelina Jolie viđena na trosatnom ručku sa zgodnim milijarderom, izvori: ‘Neće ona zauvijek ostati sama‘

Glumica mudro šuti o svom privatnom životu još otkako se 2016. razišla s bivšim suprugom Bradom Pittom

Angelina Jolie i David Mayer de Rothschild

 Rmbi, Bens/

Kud god da glumica Angelina Jolie prođe, paparazzi će je sigurno pratiti u stopu! Tako je bilo i prošlog tjedna kada je dobitnica Oscara uživala na trosatnom ručku u Nobuu u Malibuu s Davidom Mayerom de Rothschildom, zgodnim najmlađim nasljednikom Rothschildovog bankarskog carstva.

U uskoj, crnoj haljini i s minimalno make-upa, 47-godišnja zvijezda izgledala je zadovoljno dok je s nasmiješenim 44-godišnjim de Rothschildom izlazila iz otmjenog restorana. Britanski istraživač, aktivist za zaštitu okoliša, autor i redatelj čini se kao muškarac koji ima sve kvalitete koje Angie cijeni kod muškaraca. Međutim, oženjen je za ukrajinsku glumicu Karinu Dejko, koja je, baš kao i Angelina, tamnokosa ljepotica, a vijest o druženju njezina supruga s holivudskom zvijezdom nije željela za sada komentirati.

image

Angelina Jolie i David Mayer de Rothschild

Lagossiptv/buzzipper/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Izvori tvrde da je ručak u Nobuu bio poslovne prirode te da je njemu prisustvovao mali krug ljudi. No, kao i uvijek, Jolie zna kako čak i poslovni sastanak učiniti intrigantnim.

Glumica mudro šuti o svom privatnom životu još otkako se 2016. razišla s bivšim suprugom Bradom Pittom. Par i dalje vodi dvije pravne bitke - jednu oko skrbništva nad njihovom djecom, a drugu oko francuskog dvorca i vinarije Miraval. Iako o ljubavnom životu ne želi javno govoriti, šuškalo se da je nakon razvoda imala vezu ili dvije, pa je se tako povezivalo s glazbenikom The Weekndom, koji je ranije bio s drugim slavnim ljepoticama, poput manekenke Belle Hadid i pjevačice Selene Gomez.

Njih su dvoje prvi put viđeni u srpnju 2021., a iako je The Weeknd isprva tvrdio da je također bila riječ o poslovnoj večeri, Angelina i glazbenik ponovno su snimljeni zajedno na jednom privatnom koncertu samo nekoliko tjedana kasnije. Jolie se tada pojavila sa svoje dvije kćeri, 18-godišnjom Zaharom i 16-godišnjom Shiloh. Tog istog mjeseca viđeni su zajedno i na večeri.

Jolie i njezina kći Shiloh također su u siječnju prošle godine viđene na kavi sa zvijezdom serije ‘Normalni ljudi‘, Paulom Mescalom u Londonu. Međutim, strani mediji doznali su da između Jolie i 27-godišnjeg glumca nije bilo nikakve romantične povezanosti. Glumica je jasno dala do znanja da se želi fokusirati na ‘zacijeljenje‘ nakon razvoda od Pitta te ne želi ulaziti, barem za sad, u nikakve nove ljubavne odnose.

"Zadnjih nekoliko godina bile su mi prilično teške. Fokusirana sam na vlastito iscjeljenje i na moju obitelj. Polako ponovno postajem svoja, kao da se led topi, a krv se vraća u moje tijelo", rekla je za britanski Vogue 2021. godine.

image

Angelina Jolie i Brad Pitt 2007.

Lecoeuvre Phototheque/Collection Christophel Via Afp

Također je 2017. kupila vilu Cecila B. DeMillea za 24,5 milijuna dolara te tamo živi sa sinom Paxom (19), umjetnikom u usponu, kćeri Shiloh te blizancima Vivienne i Knoxom. Njezin najstariji sin, 21-godišnji Maddox studira na južnokorejskom sveučilištu Yonsei, a kći Zahara studira u Atlanti. Jolie je otkrila da je tu nekretninu odabrala jer je htjela da djeca budu blizu 59-godišnjem Pittu, koji je tada živio samo pet minuta dalje.

Međutim, ovog je tjedna objavljeno da je Pitt, koji je sada u vezi s Ines de Ramon, bivšom suprugom zvijezde ‘Vampirskih dnevnika‘ Paula Wesleyja, prodao svoje imanje u Los Felizu za 39 milijuna dolara.

Jolie i Pitt inače vode pravnu bitku oko skrbništva nad njihovom djecom otkako je Angelina podnijela zahtjev za razvod u rujnu 2016. Pitt ima napete odnose s nekom od njihove djece, nakon incidenta koji se dogodio u privatnom zrakoplovu a koji je potaknuo razvod slavnog para.

Naime, u kolovozu 2022. Jolie je potaknula objavljivanje izvješća FBI-a o incidentu u zrakoplovu, u kojem je navodno Pitt ‘fizički i verbalno napao‘ nju i njihovu djecu. FBI je tada odbio podići optužnicu protiv Pitta.

"Riječ je o otuđenju roditelja, to je jako tužno", rekao je jedan izvor u vezi njihove borbe oko skrbništva, prenosi Page Six.

Godine 2021. Jolie je pobijedila kada je uložila žalbu da se makne sudac John Ouderkirk sa slučaja, nakon što je tvrdila da on i Pitt dijele poslovne interese.

"Vratili su se na početak. Brad je ljut, ali, iskreno, nije ni bilo nekog pomaka u posljednje vrijeme dok odvjetnici rade svoje. Angelina je bila tiha skoro šest mjeseci, pa se trenutno čini da su se stvari među njima smirile", rekao je izvor, a nekadašnji par i dalje ne komunicira te čekaju da se njihov ‘pravni rat‘ oko imanja i vinarije Miraval konačno privede kraju. Izvori bliski glumici također zaključuju da ‘Angie neće zauvijek ostati sama‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:31