KULTNA PJEVAČICA

Angelina Jolie dobila ponudu koju nije mogla odbiti: ‘Dat ću sve od sebe da odgovorim na ovaj izazov‘

Umjetnica koju će glumiti bila je poznata po svom nevjerojatnom rasponu glasa na pozornici

Angelina Jolie

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Angelina Jolie (47) dobila je ulogu u novom filmu. Ovog će puta glumiti kultnu opernu pjevačicu Mariu Callas koja je bila u ljubavnoj vezi s Aristotelom Onassisom. U svojoj izjavi rekla je kako ovu ulogu shvaća vrlo ozbiljno.

- Dat ću sve od sebe da odgovorim na izazov – rekla je Jolie nakon što je objavljeno da je dobila novu ulogu.

Umjetnica koju će glumiti bila je poznata po svom nevjerojatnom rasponu glasa na pozornici, kao i po turbulentnom ljubavnom životu koji je uključivao romansu s grčkim pomorskim magnatom Aristotelom Onassisom, koji se potom oženio Jackie Kennedy.

- Vrlo ozbiljno shvaćam odgovornost za Marijin život i nasljeđe. Dat ću sve od sebe da odgovorim na izazov -vrekla je Jolie i spomenula kako se redatelju filma, Pablu Larrinu, već dugo vremena divi.

Jolie je i prije glumila slavne osobe: 1998. glumila je supermodela Giu Carangi u filmu ‘Gia‘, a 2007. glumila je Marianu Pearl u filmu ‘A Mighty Heart‘.

Poznata po svome glasu, ali i romansama

Callas je živjela od 1923. do 1977. Rođena je u Americi, ali je grčkog podrijetla te je u jednom dijelu svog života živjela u Grčkoj i Italiji. Nije bila poznata samo po svom nevjerojatnom glasu, koji joj je pomogao da postane jedna od najboljih opernih pjevačica 20. stoljeća, već i po svojoj upečatljivoj ljepoti koja je u prvi plan stavila njezine brojne romanse.

Callas je također bila poznata po svom žestokom rivalstvu s talijanskom opernom pjevačicom Renatom Tebaldi.

Film će pokriti njezinu životnu priču i završiti njezinom tužnom smrću u Parizu nakon što je patila od problema s vidom zbog kojih je gotovo oslijepila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:21