ZVIJEZDE ‘PRIJETE‘

Ako Trump pobijedi, oni se sele: ‘Vidimo se na prvom sljedećem letu! Živjet ću na otoku u Grčkoj!‘

Bojim se da uz vođu koji pokušava uništiti demokraciju nemamo drugih opcija, izjavio je zabrinuti pjevač John Legend
Bruce Springsteen, John Legend i Chrissy Teigen i Tommy Lee
 AFP

Supružnici John Legend i Chrissy Teigen, Bruce Springsteen i Tommy Lee - ovo su samo neke od zvijezda koje su izjavile kako će razmisliti o napuštanju SAD-a ako Donald Trump osvoji drugi mandat na predsjedničkim izborima 2020. Svi oni nadaju se da će demokrat Joe Biden pobijediti i preuzeti vodstvo Sjedinjenih Država.

Oštar Trumpov kritičar, pjevač John Legend, kaže kako će ozbiljno razmisliti o preseljenju svoje obitelji u inozemstvo ako Trump ostane na vlasti još četiri godine.

- Svako malo pomislim na to... Ovdje smo rođeni i odrasli, ovdje su naše obitelji i bilo bi nam teško otići, ali bojim se da uz vođu koji pokušava uništiti demokraciju nemamo drugih opcija. Želimo živjeti u državi u kojoj se poštuju zakoni i ljudska prava, a ako Amerika ne postane takvo mjesto, ljudi će morati početi razmišljati o odlasku negdje drugdje. To je uistinu uznemirujuće i zabrinjavajuće - izjavio je glazbenik i suprug manekenke Chrissy Teigen. Ona je pak na Twitteru objavila: "Ako 'oni' (Trumpovi) pobijede, vjerojatno ćemo svi umrijeti ili postati sluge i sluškinje".

S njima se slaže i roker Tommy Lee, osnivač i bubnjar benda Mötley Crüe.

- Čovječe, kunem se Bogom, ako Trump pobijedi, idem u Veliku Britaniju i ne vraćam se, bježim odavde! Ma vratit ću se u svoju domovinu, u Grčku, kupit ću kuću na jednom od otoka - rekao je glazbenik koji je rođen u grčkoj prijestolnici Ateni.

Sličan plan ima i rock legenda Bruce Springsteen: "Ako Trump bude ponovno izabran - što se valjda neće desiti, ipak predviđam da će izgubiti - ali ako dobije izbore - vidimo se na prvom sljedećem letu".

Podsjetimo, pjevačica Miley Cyrus te glumci Samuel L Jackson, Whoopi Goldberg i Chelsea Handler još su za vrijeme prošlih predsjedničkih izbora prijetili kako će otići iz SAD-a ako Trump pobijedi Hillary Clinton, no ipak su ostali. Hoće li ovaj put biti drugačije, pokazat će vrijeme.

A da je čekanje izbornih rezultata pravo "kidanje živaca", na Instagramu je pokazala reperica Cardi B, koja je, kaže, ustala u pet sati kako bi glasala za Joea Bidena. Naime, objavila je video u kojem istodobno puši tri cigarete, a pratiteljima je poručila da svakako izađu na birališta.

Na društvenim mrežama oglasila se i glumica Sharon Stone: "Jesam li ja jedina koja gleda izbore i plače?", dok se njezina kolegica Elizabeth Banks požalila kako od muke samo bjesomučno korača amo-tamo: "Barem ću potrošiti sve te silne kalorije od pojedenog sladoleda".

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#ElectionDay2020

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:07