REALITY SHOW

‘Vidi mali, ovako se to danas radi!‘: Najava nove sezone ‘Farme‘ nasmijat će vas do suza

Oni koji su zainteresirani za sudjelovanje i žele postati kandidatima, mogu se prijaviti na službenoj stranici RTL-a

Farma

 Darko Tomas/Cropix

Zabavna i duhovita RTL-ova kampanja snimljena je na imanju u Zagorju, a u glavnoj ulozi našao se gradski dečko koji pokušava usvojiti osnovne postulate života na farmi. Briga o životinjama, biljkama i resursima koje na imanju život znače - vještine su koje će kandidati ‘Farme‘ morati usvojiti kako bi im život bio što lakši, a put prema pobjedi uspješniji. Kampanja je snimljena povodom objave da jedan od najpopularnijih svjetskih reality formata stiže na RTL.

image

Farma

Darko Tomas/Cropix

Oni koji su zainteresirani za sudjelovanje i žele postati kandidatima, mogu se prijaviti na službenoj stranici RTL-a te tako krenuti u avanturu života. Odabrane farmere čeka život na suvremenom seoskom imanju koje se prostire na više od 14 hektara, a koje će im na nekoliko mjeseci postati dom.

image

Ervenik, 110524.
RTL snima najavu za RTL Farmu.
Foto: Darko Tomas/CROPIX

Darko Tomas/Cropix

Farmeri i farmerice bit će suočeni sa zadacima inspiriranim tradicijom različitih krajeva Hrvatske, a ona osoba koja u njima bude najuspješnija može osvojiti do 50 tisuća eura. ‘Farma‘ za sve svoje stanare znači izlazak iz zone komfora, usvajanje novih vještina, ali i boravak na suvremenom imanju koje nosi sa sobom dozu luksuza, zavodljive misterije i uzbuđenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 07:03