POSVE ISKRENO

Splitska zvijezda ‘Survivora‘ otvorila dušu: ‘Kad sam izašla iz showa, doživjela sam šok od onoga što sam vidjela‘

Britka na jeziku, Splićanka sa Skalica, bez zadrške je u ‘Survivoru‘ govorila sve što joj je bilo na umu

Marina Ivić Pivalica

 Duje Klaric/cropix/

- U početku mi je bilo prečudno vratiti se u vanjski svijet, ali evo polako se navikavam! - kaže Marina Ivić Pivalica (36), jedna od najomiljenijih natjecateljica ovogodišnje sezone ‘Survivora‘, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ova trenerica i fizioterapeutkinja posljednjih dana ne može izaći na ulicu, a da je netko ne zaustavi i poželi se fotografirati s njom. Bilo je tako i kad je stigla na dogovoreni intervju za Slobodnu Dalmaciju u jedan splitski hotel. U prvi mah neprepoznatljiva, jer smo je u showu na Novoj TV svake večeri iz vruće Dominikanske Republike gledali u oskudnim izdanjima, a u Split se s Kariba vratila i lakša za čak sedam kilograma.

image

Marina Ivić Pivalica

Duje Klaric/cropix/

- Kad sam ispala, pogledala sam se u ogledalo u hotelskoj sobi i doživjela blago rečeno šok jer sam bila premršava, uz to i preplanula, s izrastom kose. Prvo sam se pošteno istuširala, kao da mi je to prvo tuširanje u životu - priznaje Marina i uz smijeh dodaje kako je u međuvremenu vratila dva-tri kilograma, te da sada planira ostati na trenutnoj kilaži.

Britka na jeziku, Splićanka sa Skalica, bez zadrške je u ‘Survivoru‘ govorila sve što joj je bilo na umu. Vjeruje kako ju je upravo ta iskrenost stajala ispadanja iz daljnjeg natjecanja u kojeg je izabrana među žestokom konkurencijom od više tisuća prijavljenih.

image

Marina Ivić Pivalica

Duje Klaric/cropix/

- Uvijek biram ono što jesam, kakva sam doma takva sam bila i tamo. Svi moji su mi rekli da sam to bila prava ja, Marina kakvu oni poznaju. Stvarno nisam imala strategiju, došla sam se tamo boriti i igrala pošteno - ističe.

U sportu je od malih nogu. Od plivanja, pa do košarke koju je morala prekinuti zbog operacije slezene, da bi potom na fakultetu upisala kickboxing i tajlandski boks. Godinama je radila i u ljekarni, a sada je vlasnica fitness centra u splitskoj četvrti Kamen.

- Ne bih napustila Hrvatsku da nisam posložila sve stvari, bilo je to iscrpljujuće za jednu majku i poduzetnicu, puno teže nego drugim kandidatima koji nisu zaposleni.

Njezin najvatreniji navijač bio je semogodišnji sin Gabriel zbog kojeg je često plakala pred kamerama. On, pak nije krio sreću kad mu je mama rekla da će ići u ‘Survivor‘.

- Gabriel je bio oduševljen jer smo skupa gledali prošlu sezonu i sam me nagovarao da se prijavim, tako da kad je došla vijest da ću sudjelovati skupa smo počeli skakati od sreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:23