PLES SA ZVIJEZDAMA

Parovi plesali jedni protiv drugih, Frano Ridjan bio je posebno impresivan, a ispali su Mario i Helena

Ridjan i Pilić otplesali su jive, a koreografija im je uključivala šalu na račun poslovično strogog člana žirija Marka Cibocija

Frano Ridjan i Gabriela Pilić

 Ples Sa Zvijezdama/nova Tv/Instagram

Devetu emisiju reality emisije "Ples sa zvijezdama" koja se nedjeljom emitira na Novoj TV otvorili su Marco Cuccurin i Paula Tonković koji su otplesali slowfox. Plesni je par pohvalio član žirija Marko Ciboci, a utjecajnik i profesionalna plesačica dobili su 35 bodova.

Nakon njih, nastupili su Tara Thaller i Mateo Cvenić koji su otplesali quickstep. Glumica i profesionalni plesač dobili su 33 boda, a prigovoreno im je da nisu bili potpuno usklađeni.

Splitski kuhar Mario Mandarić i višestruka državna prvakinja u plesu Helena Naletilić otplesali su jive. Mandarića je žiri proglasio karizmatičnim plesačem, a da je koreografija bila šarmantna. Kuhar je rekao da je ozlijeđen te da je primio injekcije protiv bolova. Mandarić i Naletilić dobili su 30 bodova.

Glumica Daria Lorenci Flatz i profesionalni plesač Ivan Jarnec zaplesali su paso doble. Žiri im je rekao da im je nastup bio pun napetosti i energije. Marko Ciboci rekao je da je Lorenci Flatz jedina ženska zvijezda koja je u pasu žensku ulogu odradila kako treba. Plesni je par dobio 36 bodova te dvije desetke.

Maja Drobnjaković i Marko Mrkić otplesali su bečki valcer. Sportska gimnastičarka i profesionalni plesač dobili su 33 boda te jednu desetku, a žiri im je rekao da su bili suviše kontrolirani.

TV voditelj Frano Ridjan i plesačica Gabriela Pilić otplesali su jive, a koreografija im je uključivala šalu na račun poslovično strogog člana žirija Marka Cibocija. Ridjan i Pilić dobili su 38 bodova te tri desetke. Ciboci im je dao osmicu.

U drugom dijelu emisije, Thaller i Cvenić plesali su jive "protiv" Cuccurina i Tonković. Žiri se nije mogao odlučiti tko je bio bolji te je svakom paru dao po dva boda.

Nakon njih, sučelili su se Lorenci Flatz i Jarnec te Mandarić i Naletilić. Žiri je procijenio da su bečki valcer bolje otplesali Lorenci Flatz i Jarnec. Konačni rezultat bio je 3:1 za Lorenci Flatz i Jarnec.

Konačno, Ridjan i Pilić plesali su tango protiv Mrkića i Drobnjaković. Žiri je pohvalio oba para i rekao im da su prštali od energije. Pobjedu su odnijeli Ridjan i Pilić, i to 3:1.

Nakon što su bodovima žirija pridodani glasovi publike te nakon što je žiri odlučio spasiti Thaller i Cvenića, show su u devetoj epizodi napustili splitski kuhar Mario Mandarić i višestruka državna prvakinja u plesu Helena Naletilić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:16