PLESNI SPEKTAKL

Eurovizijska večer u ‘Plesu sa zvijezdama‘: Parovima stiže zanimljivo pojačanje, tko će u polufinale?

U dosadašnjim zahtjevnim plesnim izazovima kandidati nisu podbacili, pa i ovoga puta možemo očekivati vrhunske performanse

Ples sa zvijezdama

 Nova Tv/

Na redu je deseta emisija ‘Plesa sa zvijezdama‘, a ove nedjelje doznat ćemo tko će se od preostalih pet natjecateljskih parova plasirati u polufinale showa! Plesna groznica samo što nije dosegnula vrhunac, ali prije nego što doznamo imena kandidata koji će zauzeti mjesta u pretposljednjem krugu natjecanja, pred nama je još jedna nezaboravna večer. Ove nedjelje očekuje nas emisija posvećena Euroviziji koja će na plesni podij donijeti najveće eurovizijske hitove posljednjih godina. Strani megahitovi poput ‘My Number One‘, ‘Rise Like a Phoenix‘, ‘Shady Lady‘, ‘Zitti E Buoni‘ te domaće uspješnice poput ‘Željo moja‘ i ‘Sveta ljubav‘ pobudit će posebnu energiju među plesačima koji će u ritmovima dobro poznatih pjesama publici i gledateljima pred malim ekranima sasvim sigurno priuštiti večer za pamćenje.

image

Ples sa zvijezdama

Nova Tv/

Da bi plesni spektakl bio još i veći, u nedjelju će natjecateljski parovi izvesti dva plesa. U prvom dijelu showa vidjet ćemo sambu u izvedbi Maje Drobnjaković i Marka Mrkića, a isti stil zaplesat će i Marco Cuccurin i Paula Tonković. Slowfox će plesati Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, a valcer koreografiju pripremaju Frano Ridjan i Gabriela Pilić, dok će Tara Thaller i Mateo Cvenić izvesti rumbu.

image

Ples sa zvijezdama

Nova Tv/

U drugom dijelu showa, natjecateljskim parovima pridružit će se i bivši mentori koji su napustili natjecanje, pa će tako gledatelji vidjeti kako će se zvijezde snaći u plesu s dva mentora! Maji i Marku pridružit će se Helena Janjušević, s Dariom i Ivanom zaplesat će Damir Horvatinčić, Tari i Mateu u pomoć stiže Mario Ožbolt, Frano i Gabriela plesat će s Helenom Naletilić, a kao pojačanje Marcu i Pauli pridružuje se Patrik Seretin.

U dosadašnjim zahtjevnim plesnim izazovima kandidati definitivno nisu podbacili, stoga od njih i ovoga puta možemo očekivati vrhunske performanse. No i ove nedjelje za jedan par natjecanje će završiti, a tko će zaslužiti ulaznicu za polufinale doznat ćemo u nedjelju na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:50