HIT LJETA

Zorica Kondža na Melodijama Jadrana proslavila rođendan, Jole rasplesao publiku, evo atmosfere

Doris Dragović podigla je sve na noge i raspametila medleyem kojim je u nešto više od pet minuta izvela miks svoja četiri velika hita

Zorica Kondža i Jacques Houdek

 Vojko Basic/CROPIX

Festival Melodije Jadrana završio je nastupom Petra Graše i Nine Badrić s pjesmom "Nemoj". Publika kaže kako je uživala u izvedbama, a naravno, kao i uvijek, svatko je imao svoje mišljenje koja je izvedba bila najbolja, uz napomenu kako su očekivali da ce i trajati duže. Ovime je zavrsio trodnevni glazbeni događaj Melodije Jadrana.

Prvi pljesak za vrijeme pjesme dobili su naši pjevački veterani i etablirani glazbenici Zorica Kondža i Jacques Houdek s pjesmom "Jubavi Svitlo".

Potom je uslijedilo iznenađenje - organizator festivala Melodije Jadrana Tomislav Mrduljaš izašao je na pozornicu s buketom cvijeća dok je voditelj Duško Ćurlić čestitao Zorici Kondži 63. rodendan uz pljesak cijele publike. Na pjesmu "Zar je voljeti grijeh" zapjevala je cijela publika i Jacques Houdek, piše Slobodna Dalmacija.

image

Zorica Kondža i Jacques Houdek

Nikola Vilic/CROPIX

Nakon još pet izvedbi, diva Doris Dragović je kao i uvijek podigla publiku na noge i raspametila medleyem kojim je u nešto više od pet minuta izvela miks svoja četiri velika hita.

A publika se rasplesala i opustila uz Jolu i pjesmu "Miško moj". Uslijedila je pjesma Klape Cambi "Kad bi" uz koju se atmosfera malo opustila, a okupljeni su se uz taktove njihali s jedne na drugu stranu.

image

Jole

Vojko Basic/CROPIX

Uslijedili su Ivo Perkušić i glumica Nataša Janjić Medančić uz skladbu "Ludost". Zanimljivo je kako je Nataša nosila istu haljinu kao Severina za proslavu Nove godine u Splitu.

Treća večer "Hit ljeta" glazbene revije Melodije Jadrana pod direktorskom palicom Tomislava Mrduljaša počela je u nedjelju u prepunoj splitskoj Galeriji Meštrović.

image

Nataša Janjić Medančić i Ivo Perkušić

Nikola Vilic/CROPIX

Među poznatim osobama koje su imale kartu na rasprodanom događaju bili su europrlamentarka Sunčana Glavak, glasnogovornik Splitsko-dalmatinske županije Davor Pavić, direktor Slobodne Dalmacije Vinko Ursić Glavanović, župan Blaženko Boban, direktor Radio Dalmacije Hrvoje Turić, splitsko-dalmatinski dožupan Stipe Čogelja, fotograf Jadran Lazić, gradonačelnik Omiša Ivo Tomasović, voditeljica s Radio Dalmacije Ines Nosić, saborski zastupnik Ante Bačić, bivši gradonačelnik Andro Krstulović Opara, solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević...

Melodije Jadrana, čiji tim čine umjetnički savjetnik Neno Belan, kreativni producent Nikša Sviličić te Aljoša Bašić, izvršni direktor Dalmacija koncerta, već sad pretendiraju, kako kažu, postati najsnažniji glazbeni događaj na početku ljeta kao uvertira vrhuncu ljetne sezone, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 01:49