ZLATNI STUDIO 2024.

Zoran Šprajc o kolegama koji su mu konkurencija: ‘Izvrsni su. Ako bude šesti Zlatni Studio, bit će i nova vitrina‘

Čitatelji mogu glasati jednom dnevno, dok će pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista moći glasati dva puta unutar 24 sata

Zoran Šprajc

 Darko Tomaš/cropix/

Kao i obično muž zadnji dozna. Toga dana sam jurio između snimanja ‘Stanja nacije‘ i stanja rolanog odojka kojeg sam radio s maestrom Tomislavom Špičekom pa nisam stigao gledati poruke. I dok sam dodavao celer u francusku salatu, Špiček mi nešto čestita pa sam pomislio da mi čestita na salati. Tako da sam nominaciju proslavio s francuskom i rolanim odojkom na Špičekov način. Što bi se reklo: dosad nije bilo bolje nominacije - kaže Zoran Šprajc koji je za Zlatni Studio nominiran u kategoriji za najboljeg televizijskog voditelja.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Šprajc, čije emisije publika voli pa mu onda iz godine u godinu daje i svoj glas, svakako spada među one kapitalce koji doma imaju već nekoliko naših nagrada. Gdje ih drži i ima li tu mjesta za još koji Zlatni Studio?

- Pet Zlatnih Studija zauzima središnje mjesto u jednoj lijepoj staklenoj vitrini i uz druge nagrade sad je u njoj već poprilična gužva, ali ako bude i šesti Zlatni Studio bit će i nova vitrina, druge mi nema - otkriva Šprajc koji se za nagradu za najboljeg televizijskog voditelja ovaj puta bori s Mirkom Fodorom, Franom Ridjanom, Joškom Lokasom, ali i svojom kolegicom s RTL-a Mojmirom Pastorčić. Na koji način će pozvati ljude da baš njemu daju svoj glas?

image

Zoran Šprajc

- Konkurencija u ovoj kategoriji je ove godine stvarno izvrsna pa mi je neprilično isticati sebe ispred drugih. Uglavnom, pozivam ljude da glasaju za bilo koga u našoj kategoriji pa koga god da odaberu neće pogriješiti - diplomatski govori televizijski voditelj koji je svojedobno ‘Stanje nacije‘ proglasio tv eksperimentom. Zašto?

Čitatelji mogu glasati jednom dnevno, dok će pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista moći glasati dva puta unutar 24 sata. Postanite i vi pretplatnici premium sadržaja klikom OVDJE.

- Jer nikada još na našem, ali ni na susjednim tržištima nije postajao takav format koji je kombinacija ozbiljnog političkog komentara, društvene satire, skečeva i klasičnih televizijskih formata, poput javljanja uživo. Tako da nismo od koga imali učiti nego od samih sebe i naših uspjeha i naših promašaja - objašnjava Šprajc koji je nedavno u emisiju uvrstio i novu rubriku, obrazovni prilog o seksu Marije Zadravec, europske rekorderke u seksu. Zašto je važno da ‘Stanje nacije‘ ima i ovu rubriku?

- To smo uveli kad smo primijetili da se taj dio obrazovnog kurikuluma u školama uopće ne provodi pa kad neće država, morali smo mi. Kako se oduvijek nastojim držati visokih profesionalnih standarda naše struke tako za svaki segment nastojimo angažirati najkompetentnije moguće osobe pa smo za školicu seksa angažirali našu dragu i uspješnu porno glumicu Mariju Zadravec. A kad na red dođe lekcija o masturbaciji svakako ćemo zvati nekoga iz eminentnih katoličkih udruga - najavljuje Šprajc.

image

Zlatni Studio - novo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:49