SEDMI TRIJUMF

Zoran Šprajc na Zlatnom Studiju pohvalio Jutarnji list: ‘Pokazali su koliko je važno imati slobodne medije‘

Šprajc je pobijedio u kategoriji za najboljeg TV voditelja, gdje su mu konkurirali Mojmira Pastorčić i Joško Lokas

Goran Milić i Zoran Šprajc

 Ranko Suvar/Cropix

Ovogodišnji je Zlatni Studio doveo voditelja Zorana Šprajca do apsolutnog trijumfa osvojivši svoj sedmi po redu Zlatni Studio. Šprajc je pobijedio u kategoriji za najboljeg televizijskog voditelja, gdje su mu konkurenti bili Mojmira Pastorčić i Joško Lokas.

"Kako dobra noć! Prije 30 godina ušao sam kroz ova vrata, kroz koja ste večeras svi ušli, počeo se baviti televizijom i nisam tada mogao zamisliti da ću evo 30 godina nakon toga izaći s više Zlatnih Studija nego Petar Grašo večeras", kazao je Šprajc kada je izašao na pozornicu primiti nagradu. Zatim se zahvalio svima onima koji su sve ove godine bili uz njega.

image

Mojmira Pastorčić i Zoran Šprajc

Ranko Suvar/Cropix

"Hvala svima koji su u ovih 30 godina bili uz mene i koji su me podržavali pa tako i ove godine, obitelji, mojim prijateljima, suradnicima, razno raznim inspiracijama, ali prije svega hvala publici koja nas podržava i u ovom formatu u kojem se nekada rugamo malo publici", iskreno je rekao voditelj. Zatim je objasnio zašto je važna podrška publike, a onda je kolegama iz Jutarnjeg lista uputio poruku.

image

Goran Milić i Zoran Šprajc

Ranko Suvar/Cropix

"Dobro je kada publika drži palac gore jer kada je palac dolje, onda ne pomažu ni obitelj, ni prijatelji, ni suradnici, ne pomaže ni radost ni lipota, pa kad smo kod radosti, ja bih digao palac gore za kolege iz Jutarnjeg lista i Hanza Medije koji su proteklih dana pokazali koliko je važno imati jake, neovisne, slobodne medije. Bravo za njih!", istaknuo je Šprajc.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:22