UŽIVAJU NA BRIJUNIMA

Zgodna glumica i RTL-ov novinar, bivši dečko Mojmire Pastorčić, ne skrivaju da su zaljubljeni

Glumica i redateljica Arija Rizvić i sportski novinar RTL-a Marko Vargek, sudeći po Instagramu, uživaju u vezi i vrućem ljetu
Arija Rizvić i Marko Vargek
 Instagram

Glumica i redateljica Arija Rizvić i sportski novinar RTL-a Marko Vargek ne skrivaju koliko uživaju u svojoj vezi, a nedavno se ovaj friški par domaće javne scene uputio i na Brijune.

O tome kako provode vrijeme u tom prekrasnom nacionalnom parku, pohvalili su se i na društvenim mrežama zajedničkom fotografijom. "I mi se stisnuli k'o ove dvije zebre", napisala je Arija Rizvić uz sliku na kojoj pozira u zagrljaju s Markom, sa širokim osmijehom na licu.

Izgleda kako je upravo Istra za ovaj skladni par omiljena destinacija, jer tamo su boravili i početkom svibnja, te se i tom prilikom na društvenim mrežama pohvalili fotografijama mjesta koja su obilazili

Za njihovu se vezu doznalo krajem veljače, kad je u medijima osvanula njihova zajednička fotografija na zagrebačkoj špici. "Dejtamo već neko vrijeme, upoznala nas je zajednička prijateljica. Arija je super", kratkim je komentarom tada vezu potvrdio Vargek, a da je zaljubljena i sretna, potvrdila je i Arija ranije za Jutarnji.

- Istina je, zajedno smo. Sve nam je novo i lijepo. Sretna sam - priznala je Rizvić.

image
Arija Rizvić
Neja Markicevic/Cropix

Prije početka veze s glumicom i redateljicom, Marko je prekinuo pet godina dugu vezu s kolegicom s RTL-a, urednicom i voditeljicom RTL Direkta Mojmirom Pastorčić.

Osim po njenom glumačkom i redateljskom radu, šira je javnost svestranu Ariju Rizvić imala priliku upoznati tijekom njezinog sudjelovanja u showu "Zvijezde pjevaju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:59