NIKAD ISKRENIJA

Žanamari otkrila detalje iz privatnog života o kojem rijetko kada priča: ‘Bila sam preopsesivna...‘

Pjevačica je otvoreno progovorila o svoj ljubavi prema teretani, kćerkici i suprugu

Žanamari

 Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Pjevačica Žanamari Perčić izvela je svoju pjesmu "24/7" na CMC festivalu u Vodicama pa za IN magazin progovorila o svoj ljubavi prema teretani, kćerkici Gabrijeli i suprugu Mariju, poznatijem kao Joshua Macks. "Cijeli život sam nekako u teretani, ali otkad sam rodila nisam baš bila redovita, malo sam bila preopsesivna majka", kazala je pjevačica.

"Morala sam biti s djetetom 24 sata dnevno i na kraju kad sam počela ići u teretanu, tih 3 sata dnevno su mi bili jedini koje sam imala za sebe. Iako, Gabi već ima devet godina pa sad i ona sa mnom ide u teretanu! Sad smo ipak 24 sata zajedno", dodala je. Žanamari o svojoj kćerkici za koju misli da će biti umjetnica.

image

Željka K., Žanamari i Alen Sesartić

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

"Gabi je toliko talentirana, ona i piše pjesme, fenomenalno pjeva, ali primijetila sam da ne voli biti u centru pozornosti. U školskim predstavama se ne gura u prve redove, onako tiha je, samozatajna, ali jako kreativna. Voli crtati, stalno nešto radi, kuća mi je puna boja, ljepila, raznih papira, onih platna za crtanje...", objasnila je pjevačica.

Inače, Žanamari ne voli previše govoriti o svom privatnom životu, a na taj je način počela razmišljati kada se ostvarila kao majka. "Otkad sam rodila štitim i to dijete, objavila sam ju možda dva, tri puta u devet godina. Počela sam drukčije razmišljati kad sam postala majka, ali i s druge strane kad si 20 godina na sceni, poželiš jednostavno neke stvari zadržati za sebe", kazala je.

image

Žanamari

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

"Zar nije dovoljno da svoje emocije dijelim s ljudima kroz glazbu? Ja već deset godina pišem sama svoje pjesme, sad je ovu novu napisao Fayo, ali evo ako ljudi nešto žele saznati o meni kao osobi ili mom privatnom životu, možda najbolje da poslušaju tekstove", poručila je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 10:42