SENZACIJA U SPLITU

Žanamari oduševila izazovnim izdanjima na Ultri, sve pršti od raskošnih oblina: ‘Goriš, princezo festivala!‘

Poznata pjevačica se itekako istaknula tijekom ovog velikog festivala elektronske glazbe

Žanamari na Ultra Music Festivalu

 Screenshot/Instagram/

Splitski Ultra Music Festival već je godinama diljem svijeta sinonim za dobru zabavu usred ljeta na hrvatskoj obali, a svakim izdanjem privlači sve više poznatih lica. Dok mnogi pričaju o oskudno odjevenoj DJ-ici Knoll Doll, odnosno, "hrvatskoj najvatrenijoj navijačici" i njenom izazovnom izdanju, pjevačica Žanamari Perčić se itekako istaknula tijekom ovog velikog festivala elektronske glazbe.

Atraktivna je pjevačica prvu večer festivala nosila potpuno prozirni bodi, ispod kojeg se jasno vidio njezin čipkasti grudnjak, a svoje je vjerne pratitelje na Instagramu uistinu razveselila ovim izdanjem. Uz seksepilne fotografije, čestitala je poznatom glazbenom festivalu dugih deset godina postojanja.

Doduše, drugi dan se pojavila u još jednoj privlačnoj odjevnoj kombinaciji: odijenula je tijesni kombinezon s rupama koji joj je naglasio raskošne obline, a tek su pred tim prizorima "pokleknuli" spomenuti pratitelji na društvenim mrežama.

- Princezo festivala! - uskliknuo je jedan komentator.

- Nagrada za najbolji styling festivala ide tebi - stoji u jednom komentaru.

- Goriš, draga - poručila joj je jedna pratiteljica.

Dodatno, Žanamari je pokazala i kako se odmara od partijanja na splitskoj Ultri, i to fotografijom ispod tuša, a otkrila je kako je oskudni kupaći kostim kojeg nosi zapravo "limited edition iz njene prve kolekcije u suradnji s brendom Brblls".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. kolovoz 2024 13:44