IGRAJ MOJA HRVATSKA

Zagrebački vatreni dečki pokazali Messiju i Ronaldu kako se igra šah: ‘Veće ste face od njih‘

Vatrogasna postrojba Zagreb kreativnom objavom na Facebooku podržala našu nogometnu reprezentaciju prije prve utakmice na SP-u

Vatrogasna postrojba Zagreb

 Facebook/Vatrogasna postrojba Zagreb

Samo nekoliko sati prije prve utakmice vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Katru zagrebački vatrogasci rekreirali su reklamu Christiana Ronalda i Lionela Messija za Louis Vuitton. "Vatreni" dečki, ne ovi iz nogometne već vatrogasne ekipe doduše nemaju skupi kofer na kojem zamišljeno igraju šah, ali su odlično odglumili nogometne zvijezde. Pazili su i na detalje, pa tako "zagrebački Messi" ima poput onog pravog tetoviranu desnu ruku.

"Nismo ni Ronaldo ni Messi, nemamo kofere, ali smo spremni i za požare i za potrese, a može i partija šaha... Hmmm, može i odbojke, i hrvanja, i stolnog tenisa i ... Igraj moja Hrvatska! Zagreb Fire Department #Qatar2022.", objavili su fotografiju na svojoj Facebook stranici Vatrogasna postrojba Zagreb. Tu stranicu inače prati 31 tisuća ljudi, no u samo dva sata od objave, njihovu fotografiju "lajkalo" je 1600 ljudi. Nisu izostali ni komentari poput - "Veće ste face od Ronalda i Messija i neusporedivo draži."

Jedan od njih bio je poduži.

"Tko su Messi i Ronaldo??? Njih ne pratim, vas pratim, toliko o važnosti. P.S. 1: blago se Kate Beckinsale da se slikala s našim vatrogascima. P.S. 2: dobro je pohvaliti i druge sportove i za to bravo dečki. P.S. 3: dosta nam je potresa i požara za naredno tisućljeće, neka vam najveći posao bude spasiti macu s drveća i to je sasvim ok", poručila im je jedna od pratiteljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:40