NEUGODAN RAZGOVOR

Vedrana Rudan srpskoj voditeljici: ‘Od 25-e niste uspjeli naći nekoga da vas oplodi? Pa vi ste svjetska budala‘

U jednom je trenutku razgovor Vedrane Rudan i Marije Kilibarde postao pomalo neugodan...

Marija Kilibarda i Vedrana Rudan

 Instagram/Twitter

Književnica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji "Sve u svemu" Marije Kilibarde, gdje je promovirala svoju knjigu. Međutim, u jednom je trenutku njihov razgovor postao pomalo neugodan.

Rudan u svojoj knjizi obrađuje brojne teme, a jedna od njih koja se tiče djece posebno je pogodila voditeljicu. "Što Vas je slomilo?", pitala ju je Rudan.

"Pa, naprimjer, kada žena u 41. godini baš želi imati dijete, a nema ga, i onda se sve vrijeme u knjizi spominje 'ma što će ti djeca'", odgovorila je Kilibarda.

"Ali vi imate 42 godine. Ja Vas držim stvarno svjetskom budalom nakon ove rečenice. Što će vama djeca?", odgovorila joj je Rudan.

"Pa nekako sam ostvarena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna", pokušala je objasniti voditeljica.

"Pa što, od 25. do dana današnjeg niste mogli naći nekog pastuha da vas oplodi. Imaš sebe, imaš ljubavnika, imaš vjerojatno lošeg šefa ili šeficu, što će ti još i dijete. Vaša dadilja će vjerojatno više koštati", odgovorila je Rudan, na što se voditeljica nasmijala.

"Zato rintamo", rekla je voditeljica.

"Ako ćete rintati da biste platili dadilju, onda ste stvarno blesavi", odgovorila je Rudan, prenosi Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:02