ČESTITKE MLADENCIMA

‘Vatreni‘ izrekao sudbonosno ‘da‘: Zagrebački dečko oženio svoju voljenu Riječanku

Josip Juranović oženio je svoju dugogodišnju djevojku Lanu Miholjević

Lana Miholjević i Josip Juranović

 Instagram/Josip Juranović

Desni bek Vatrenih, koji je odigrao važnu ulogu u povijesnoj pobjedi Vatrenih nad Brazilom prošle godine, Zagrepčanin Josip Juranović (27) oženio je Riječanku Lanu Miholjević.

Nakon zaruka koje su pale u svibnju prošle godine, Juranović je odlučio reći sudbonosno ‘da‘, a fotografije s vjenčanja osvanule su na društvenim mrežama Dragana Juranovića koji igra za Zrinjski Mostar.

image

Oženio se Josip Juranović

Instagram/dragan Juranović/

"Zaruke smo proslavili u krugu najuže obitelji. Imali smo svečani ručak u splitskom restoranu Adriatic, a osim naše vjeridbe slavili smo i Laninu diplomu. Naime, prošle je godine završila prvostupanjski studij na Kemijsko - tehnološkom fakultetu, smjer Prehrambena tehnologija, a kako su tada još na snazi bile epidemiološke mjere zbog situacije s koronom, svečana promocija diploma održana je tek sada", rekao je Juranović prošle godine za Gloriju.

Par se zaljubio u Splitu prije četiri godine, dok je Juranović igrao u Hajduku, a Lana bila na fakultetu. Veza im je od početka bila vrlo ozbiljna te su brzo počeli zajednički živjeti. Oboje su samozatajni kad je privatni život u pitanju, a ovo je najljepša kruna njihove ljubavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:12