TONČICA BOKSAČICA

‘U zapuštenom sam stanju, pa sad učim kako raditi plenk i marince te kako nokautirati protivnike‘

Popularna 51-godišnja TV voditeljica objavila je kako ima novu misiju - biti fit i otkrila svoj plan
Tončica Čeljuska
 Facebook

Više nema zezancije s Tončicom Čeljuskom (51) - ova TV voditeljica obukla je boksačke rukavice!

"Cijeli život nešto novo učim. Coaching, thera healing, neurolingvističko programiranje! Završila sam nekoliko edukacija i tečajeva o osobnom razvoju, pročitala hrpu knjiga - a sve kako bi razumijela sebe, pa i druge. Pomaže meni, ponekad i drugima. Osobna promjena je izuzetno zahtjevna tema, jer nije lako mijenjati kriva uvjerenja, iako nam škode. Ponekad su potrebni dugi mjeseci introspekcije i treninga drugačijih obrazaca," napisala je na svojoj Facebook stranici, a onda i nastavila:

"Međutim, sve te godine sjedim. Mozak radi, ali mišići atrofiraju. Odnedavno sam krenula na trening s osobnim trenerom! I tu će trebati mjeseci rada jer sam u prilično zapuštenom stanju. U coachingu se uči da svoju odluku treba objaviti jer onda imate neku vrstu obveze da pred svijetom održite obećanje. Dakle objavljujem da sam odlučila biti fit, to je za mene najveći mogući izazov i mogu reći da je pravi iskorak iz zone sigurnosti! Sad umjesto asertivne komunikacije učim kako raditi plenk i marince, a bome i kako nokautirati protivnike. Ko preživi, pričat će," poručila je, a u komentarima dobila veliku podršku.

"Nokautiraš ti i bez udarca!," napisala joj je jedna prijateljica.

Inače, Čeljuska je voditeljica emisije "U svom filmu", čija se četvrta sezona prikazuje na HRT-u.

- To je bio novi format, na tragu mojih davnih ideja da pričam s pozitivnim i inspirativnim ljudima koji iza sebe imaju postignuća, ljudima koje sam sretala kroz posao novinarke informativnog programa, ali nikad nije bilo dovoljno prostora u formatu vijesti da ispričaju svoju priču. Svi moji gosti su u svom filmu, bez obzira na okolnosti ili početnu poziciju. Oni koji uspijevaju uvijek su odlučni da odigraju baš ‘svoj film’. Ako si dio ‘tuđeg’ filma, imaš sporednu ulogu - izjavila je Tončica svojedobno o emisiji za Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:36