VELIKI KONCERT

Tomislav Bralić i Intrade iznenadit će publiku 16. put: Bit će posebna energija za društvo koje okupi u Ciboni

- I iznova sam uzbuđen jer Zagreb i druženje s publikom u Ciboni puno mi znači, kaže Bralić

Tomislav Bralić i klapa Intrade u Ciboni

 Promo

Fascinantan je podatak da Tomislav Bralić sa svojom klapom Intrade već 16. put bez prekida ulazi u Ciboninu dvoranu 2. prosinca kako bi svojim obožavateljima priredio večer koja se s nestrpljenjem iščekuje. Nakon što su ovo ljeto obišli najljepše povijesne pozornice u Hrvatskoj, a onda oduševili publiku u Ljubljani, godinu će zaokružiti velikim zagrebačkim koncertom.

- I iznova sam uzbuđen jer Zagreb i druženje s publikom u Ciboni puno mi znači. Donijet ćemo nešto novo i drukčije, a izvest ćemo i četiri pjesme s novog albuma. Posebna je energija na druženjima u Ciboni i kada smo lani morali prolongirati početak nastupa zbog lažne dojave o bombi, publika se u jednom trenu spontano okupila i počela pjevati naše pjesme. Bili su poput najljepše uvježbanog zbora - prisjeća se Bralić i napominje da je društvo iz klape prepuno entuzijazma koji ih unatoč dugog staža na sceni i dalje drži.

- A našoj publici skidam kapu, putuju s nama i dolaze iz raznih krajeva. Sve kako bi došli na naš završni tulum. Lani mi je prišla jedna gospođa iz Beča i rekla kako je stigla samo zato da se uvjeri postoji li u nama i dalje taj žar. I otišla presretna.

Bralić i Intrade intenzivno pripremaju set listu od 30 pjesama, a publiku će iznenaditi i izvedbom jedne prave zagrebačke pjesme. mkr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 04:17