DAVOR GUBEROVIĆ

Tko je menadžer iz Daruvara kojem se Doris Pinčić zavjetovala na vječnu ljubav?

Osim što su oboje sportskog i avanturističkog duha, također imaju još toga zajedničkog

Doris Pinčić i Davor Guberović

 Instagram/Doris Pinčić

Domaću scenu iznenadila je vijest da se glumica i TV voditeljica Doris Pinčić danas u 13 sati udala za menadžera iz Daruvara Davora Guberovića. Njih su dvoje izrekli sudbonosno ‘da‘ u krugu najbliže obitelji i prijatelja.

Davor Guberović inače je menadžer u jednom trgovačkom lancu. Svoju ljubav nastoje držati podalje od očiju javnosti, a čini se da dijele i ljubav prema planinarenju. Tako je lijepa Zadranka ranije ove godine objavljivala fotografije sa svoje afričke pustolovine, gdje su nedavno zajedno osvajali najviši vrh Afrike - Kilimandžaro.

On je pak o iskustvima s tog putovanja pisao za Mojportal.hr, a na fotografijama se moglo vidjeti da su uživali u ispijanju kave nakon uspona te druženju u planinarskim kampovima na putu prema vrhu Uhuru koje im je bilo glavno odredište.

Osim što su oboje sportskog i avanturističkog duha, također imaju još toga zajedničkog. Oboje, recimo, iza sebe imaju propali brak i roditelji su dvoje djece. Pinčić je bila u braku s glazbenikom Borisom Rogoznicom, s kojim je dobila sina Donata i kćer Gitu, a Davor iz prvog braka ima dva sina.

On se školovao u Daruvaru, a na fakultet je išao u Zagreb, gdje trenutno i živi. Pasionirani je motociklist, a prijatelji i poznanici opisuju ga kao vedrog, staloženog i dobrog prijatelja, ali i sportaša koji je uvijek spreman za nova iskustva i putovanja. Tako je krajem kolovoza osvajao Triglav, a ni Doris ne zaostaje. Ona se uspela na dva najviša vrha Velebita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:47