VELIKA BROJKA

Tarik i Lejla Filipović čestitali sinu 20. rođendan: Ne brini, nije svijet odraslih tako strašan‘

Dino Fiipović proslavio je 20. rođendan, što su njegovi roditelji popratili dirljivim čestitkama

Dino i Lejla Filipović

 Instagram/Lejla Filipović

Tarik i Lejla Filipović uputili su svom sinu Dinu dirljive čestitke za rođendan putem Instagrama.

"Sretan 20. mom velikom dečku i neka svaka sljedeća bude sve ljepša, sadržajnija, zdravija. Neka se želje ispunjavaju jedna za drugom i ne brini, svijet odraslih nije tako strašan i ozbiljan. Voli te tata", napisao je glumac.

Slično je poželjela i Lejla napisavši: "Sretan 20. rođendan, sunce mamino. Budi zdrav, veseo i neka mi te samo sreća prati. Uvijek sam tu za tebe kao najveća podrška, oslonac… ljubav bezgranična." Uz tu objavu stavila je zajednički sliku sa sinom kojeg je dobila u braku s Dadom Majolijem, no kojeg je odgojio Tarik Filipović. Snimljena je u Istanbulu kamo je obitelj Filipović otputovala na finale Lige prvaka u kojem su igrali Manchester City i milanski Inter.

"Ostvarih si dugogodišnju želju da gledam uživo finalni meč Champions League. Plus četiri dana užitka za četvoro Filipovića u ovom prečudesnom i predivnom gradu. Dva dana nogometnih uzbuđenja. Toliko sam želio da veliki sportaš i čovjek Edin Džeko podigne taj "klempavi" pehar kao krunu jedne veličanstvene karijere… nije bilo sreće, moji Džeko i Brozović nisu uspjeli. Čestitke jednom velikom gospodinu Manelu Estiarteu. Dan poslije moj Čelik se plasirao u Prvu ligu FBIH i na korak smo do ulaska u najviši rang gdje nam je i mjesto️", napisao je Filipović na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:18