INTERNET GORI

Talijani Baby Lasagni nisu dali ni boda, a postaje sve jasnije zašto: ‘Ogorčeni su...‘

Mnogima je za oko zapelo to što Talijani nisu dali bodove Baby Lasagni zbog kojeg je Hrvatska bila treća na kladionicama. A oni drugi...

Italija i glasanje na Dori

 X/

Baby Lasagna, odnosno Istrijan Marko Purišić, pobjednik je ovogodišnje Dore sa svojom pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim‘, a osvojio je ukupno 321 bod u finalu ovog natjecanja. Od publike je dobio čak 247 bodova, a od ove godine prvi put je glasao i međunarodni žiri - iz Italije, Njemačke, Ukrajine i Islanda.

Zanimljivo, Italija, koja je na kladionicama bila ispred Hrvatske zajedno s Ukrajinom, Baby Lasagni nije dala nijedan bod.

No, nakon pobjede ‘Rim Tim Tagi Dim‘, stanje se promijenilo. Sada je Hrvatska na drugome mjestu, a Italija je pala na treće.

"Je li Talijan ikada prije rekao ‘NE‘ lazanjama?", glasio je jedan od duhovitih komentara na društvenim mrežama, a ovaj potez Talijana razljutio je mnoge.

"Italija je samo ogorčena jer su hrvatske lazanje bolje", glasio je drugi komentar.

Talijane je prokomentirao i dugogodišnji pratitelj Eurosonga Ilija Jandrić.

"Samo tri sata nakon pobjede Baby Lasagne na Dori na europskim kladionicama za pobjedu na Eurosongu Hrvatska je skočila na drugo mjesto! P.S. preskočio je Italiju čiji žiri mu ‘slučajno‘ nije dao nijedan bod", napisao je Jandrić na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 16:36