ŠČVJETSKA SENZACIJA?

Svjetski poznati YouTuber analizirao nastup Leta 3: ‘Hrvati, što ja ovo gledam? Jeste li vi na drogama?!‘

‘Nisam siguran je li ovo glupa pjesma ili remek djelo. Zbunjen sam. Ali ipak mislim da je odlična‘, kazao je popularni youtuber
 Screenshot:Youtube

Popularni Youtuber kojeg prati 43,000 pretplatnika Pedro Rivas na svom kanalu analizira pjesme koje su se kvalificirale za Eurosong. Ovih dana je analizirao Let 3 i njihovu pjesmu ‘Mama ŠČ!‘. Njegov video već ima 120,000 pregleda.

Rivas je dio po dio analizirao nastup naše rock grupe i s gledateljima podijelio svoje mišljenje.

- Ovo je prvi put da ovo slušam i ne znam što bih očekivao, kazao je na početku.

- Što ja ovo gledam, Hrvatska? Jeste li na drogama?, zapitao se Pedro gledajući sam početak nastupa Leta 3 na Dori.

- Brkovi me užasavaju. Jesu li ovo dlake na njegovim prsima ili je to nešto što viri iz odjeće?, komentirao je Pedro pjevača Prlju, .

- Evidentno je da pokušavaju nešto reći, ali nije sasvim jasno što. Sviđa mi se što se u jednom trenutku pojavljuje gitara. Glazba kreće u čudnom smjeru i nije sasvim jasno što se zbiva, a oni leže na podu kao da ih je stresla struja, zbunjeno je komentirao Rivas.

- Oprezno s ovim pokretima, kazao je u trenutku kad Prlja podigne ruku u zrak na način koji podsjeća na nacistički pozdrav.

image
Screenshot:Youtube

Rivas je na engleski preveo tekst pjesme i zbog sintagme ‘krokodilski psihopat‘ zaključio da bi mu ovo mogla biti najdraža pjesma.

Tijekom slušanja pjesme Rivas je oduševljeno pjevušio pjesmu i gestama imitirao pokrete koje Let 3 izvodi na pozornici.

- Nisam siguran je li ovo glupa pjesma ili remek djelo. Vrlo sam zbunjen. Ali ipak mislim da je odlična, na kraju je zaključio.

Pitao je Hrvate da mu u komentarima kažu tko je krokodilski psihopat, je li ovo kritika rata i što oni misle o nastupu Leta 3.

- Neću lagati. Sviđa mi se pjesma, ali volio bih znati o čemu se tu radi, dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 01:20