STIGLA NA UTAKMICU

Svi pričaju o Chanelovoj torbici Lane Banely, a jedan detalj na njenoj ruci posebno je zanimljiv zbog paprene cijene

Sportska novinarka sa suprugom Andyem Barom bilo je na tribinama stadiona u Berlinu gdje je pratila susret Hrvatske i Španjolske

Lana Banely
 

 Biljana Gaurina/Cropix

Sportska novinarka Lana Banely navijala je jučer za Vatrene, na utakmici Hrvatske protiv Španjolske, uz svog supruga, nogometnog menadžera, Andyja Bara. Lana je u navijačkom raspoloženju gledala utakmicu i snimala dio atmosfere, a mnogima su za oko zapeli njezini skupi modni detalji.

Dres Hrvatske reprezentacije i bijele hlače Lana je sparila sa Chanel smeđom tobicom koja iznosi, kako mediji prenose, oko 9500 eura. Smeđi je ton dodala i remenom brenda Celine koji može iznositi od 500 do 1200 eura. Sportska je novinarka nosila i sat, narukvice i prstenje, no jedna se narukvica posebno istaknula.

Riječ je o Van Cleef & Arpels narukvici koja iznosi, kako pišu mediji, oko 4000 eura. Na nogama je Lana nosila Diorove Chrono tenisice u vrijednosti od 1090 eura. Što se tiče frizure i šminke - novinarka je imala laganu šminku, a kosu je stilizirala u raspuštene, lagane valove. Fotografije pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 10:20