ŠALJIVI VIDEO

Suradnici Zorana Šprajca otkrili kako je raditi s njime: ‘Popijem terapiju za štitnjaču i nastavim dalje‘

Šprajc se želio promovirati kako bi glasali za njega u dodjeli nagrada Zlatni Studio, a suradnici su ga iznenadili

Suradnica Zorana Šprajca

 Screenshot/instagram/zoran Sprajc/

Voditelj Zoran Šprajc natječe se za nagradu Zlatni Studio Jutarnjeg lista u finalnoj konkurenciji za najboljeg TV voditelja/voditeljicu. Suparnici su mu kolegica s RTL-a Mojmira Pastorčić i voditelj HRT-a Joško Lokas.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Šprajc je htio sa svojim kolegama snimiti video u kojem će se izreklamirati kako bi ponukao čitatelje Jutarnjeg i svoje pratitelje da glasaju za njega, ali čini se da nije sve pošlo po planu...

‘Dobar je voditelj, ali...‘

Prva je o Šprajcu govorila producentica Anamarija Matijaš koja se snimila pored Šprajcove fotografije na kojoj flomasterom ima nacrtane rogove i brkove.

"Ja sam suradnica Zorana Šprajca, odlično se nosim s tim! Pokrenula sam grupu za podršku suradnika Zorana Šprajca. Nalazimo se utorkom u osam navečer. Al‘ što jest, jest, dobar je kao voditelj", ispričala je.

Ines-Maria Slobođan kreatorica je sadržaja za Šprajcove društvene mreže.

"Kako je raditi društvene mreže za Šprajca? Ujutro me već dočeka 50-ak hejterskih komentara, ali nije to ništa, popijem terapiju za štitnjaču i nastavim dalje. Al‘ unatoč svim tim hejterima i fanovima, mislim da je ipak, ono, najjači voditelj. Najviše lajkova kod njega skupim...", podijelila je.

"Radim sa Šprajcom već dvije godine i ništa što napravim nije mu dobro", započeo je Siniša Mareković, grafičar i suradnik voditelja.

"Uvijek ima nekekavih prigovora. Kad dobijem njegovu poruku na WhastAppu, dobijem žgaravicu, prije neg‘ što otvorim poruku. Ali glasajte za njega da dobije Zlatni Studio, dobar je on voditelj. Možda onda bude i bolji prema meni nakon toga...", poručio je.

Pratitelji su bili oduševljeni šaljivim videom.

"Suradnici bolji od Šprajca. Suradnike u eter!", "Kraljevi", "Svaka čast suradnicima, ali ti si broj jedan voditelj u regiji", "Najbolji", glasili su neki od komentara.

"Voditelj koji ima ovakve suradnike ne bi trebao brinuti za glasove", napisao je sakrastično Šprajc u opisu videa i pozvao svoje pratitelje na glasanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 11:09