KAO HUREM

Sultanija Sandra u Turskoj zaboravila na sportsku odjeću i disk, pa blistala u haljini s tijarom

Sandra Perković u Istanbulu je posjetila najčarobniji ‘photo spot‘ u kojeg dolaze influenceri iz cijelog svijeta
 Instagram

U zagrljaju svog dečka i trenera Edisa Elkasevića (37), naša najtrofejnija atletičarka Sandra Perković (30) cijeli je tjedan uživala u Istanbulu i svim njegovim čarima, od povijesnih znamenitosti do baklava, kave i rahatlokuma.

Jučer je prošetala trgom Taksim i uživala u delicijama, a danas se, prije nego što je svojim pratiteljima dala do znanja da je njenom jesenskom odmoru u Turskoj došao kraj, objavila posljednju i dosad najsenzacionalniju fotografiju s putovanja.

Na prvi pogled, nalikuje na fatalnu sultaniju Hurem, što su primijetili i njezini pratitelji počastivši je komplimentima u komentarima.

- Budite sretni u trentutku, to je dovoljno. Svaki trenutak je sve što trebamo, a ne više! - napisala je Sandra uz fotografiju koja je u samo par sati skupila gotovo pet tisuća lajkova.

Za tu fenomenalnu fotografiju Sandra se uputila u na najpoznatiji istanbulski 'photo spot' koji ostavlja bez daha i privlači influencere iz cijelog svijeta.

Riječ je o fotografskom studiju Taht İstanbul koji se nalazi na vrhu zgrade te naravno, pruža pogled na grad od kojeg zastaje dah.

Kako bi scenografija bila zaokružena autohtona priča, moguće je iznajmiti i tradicionalnu tursku odjeću koja pomaže u postizanju potpunog dojma. Uz odjeću i detalje, tu su i galebovi koji doprinose magičnoj atmosferi.

Fotografiranje u ovom foto studiju se naplaćuje 100 lira, odnosno oko 80 kn po osobi ako ne trebate asisteniju profesionalnog fotografa, već se sami slikate i snimate svojim fotoaparatom ili mobitelom. Za to vrijeme čaj i kava na ovoj lokaciju su vam besplatni kao i korištenje tradicionalne tusrke odjeće za snimanje.

Ako pak, želite profesionalnu uslugu, paket od 25 fotografija stajat će vas 500 lira, odnosno 700 lira ako se želite fotografirati u paru, dok montirani video u paketu s 15 gotografija stoji 1750 lira. Na istoj, magičnoj lokaciji, moguće je dogovoriti i romantičnu večeru uz svijeće i zalazak sunca koja traje tri i pol sata, a stoji 3000 lira za koje ćete dobiti dvominutni video večere i fotografije.

Zvuči skupo, no svi koji su bili tamo kažu da vrijedi svake lipe jer je iskustvo nezaboravno, a kao uspomena na putovanje u Istanbul ostaje vam čarobna fotografija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:06