ZLATNI STUDIO 2024.

Splićanka moćnog glasa nominirana za popularnu nagradu: ‘Kao i obično, sve sam od drugih saznala...‘

Čitatelji mogu glasati jednom dnevno, dok će pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista moći glasati dva puta unutar 24 sata za favorite

Lorena Bućan

 Toni Andabak/

Lorena Bućan i ove godine nominirana je za Zlatni Studio Jutarnjeg lista. 21- godišnja Dalmatinka koja je ljetos svojim vokalom oduševila i Erosa Ramazzottija kojem je bila predgrupa na nastupu u pulskoj Areni, doma već ima našu nagradu za Novo lice u glazbi koju je osvojila preklani, a sada se natječe u kategoriji najbolje pjevačice.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

- Iskreno, nisam se nikako nadala ovoj nominaciji. Bila sam već nominirana za Zlatni Studio, pa ga i dobila, ali po meni je ovo do sada najozbiljnija nominacija - za najbolju pjevačicu. Titula je stvarno velika i ne mogu uopće zamisliti scenarij u kojem stvarno dobivam tu nagradu. Taman kad sam u stadiju gdje ne vjerujem da mi život može biti bolji od ovoga i onda se pojavi ova nominacija. Uzbuđena sam i jedva čekam dodjelu - govori Lorena, koju su o nominaciji obavijestili članovi njezine obitelji.

- Kao i obično, sve sam od drugih saznala. Moji bližnji ljudi uvijek sve prate, čak i više od mene... A i puno mi je draže kad od njih saznam, odmah skupa možemo dijeliti uzbuđenje - kaže pjevačica koja će 2023. godinu pamtiti po svojim pjesmama, glazbi kao i po nastupima te atmosferi koja je vladala na njima.

Čitatelji mogu glasati jednom dnevno, dok će pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista moći glasati dva puta unutar 24 sata. Postanite i vi pretplatnici premium sadržaja klikom OVDJE

- Srce mi je najveće kada vidim kako publika uzvrati istom energijom koju ja njima dajem dok pjevam. To me napuni ogromnom srećom - priznaje mlada glazbenica moćnog glasa iza koje su već brojne nagrade publike i struke, ali i impresivne pozicije na YouTube trendingu. Nedavno je predstavila novi spot za pjesmu ‘Ženska snaga‘ za koju ju glazbu napisao Ivan Huljić, a stihove njegova mama Vjekoslava Huljić.

image

Lorena Bućan

Tom Dubravec/Cropix

- Kada sam prvi put čula ovu pjesmu, bila je to samo melodija, ali odmah sam osjetila jednu ogromnu dozu pozitivne energije koja je već na prvo slušanje prešla i na mene. Nakon što sam je čula s tekstom, u meni se probudilo neko samopouzdanje koje svi trebamo. Pjesma govori o velikoj, ali pozitivnoj promjeni, o spontanosti, samouvjerenosti i dugo očekivanom osjećaju potpune slobode. Naravno, govori i o ženskoj snazi, treba li to dodatno uopće naglašavati? - pita Lorena.

Kakvi su njezini planovi za 2024. godinu?

- Imam jedan projekt koji me čeka, malo je obimniji tako da će mi to bit jedan od većih fokusa. Ali mimo posla, kao što i svake godine imam te planove, imam ih i ove. To je da konstantno radim na sebi i da iskusim što više stvari mogu, točnije koliko mi god ovaj život ponudi - kaže Lorena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:57