PODUZETNICA NA ODMORU

Snježana Schillinger s voljenim Franzom uživala za 1. maj u luksuznom hotelu: ‘Sami sebe morate nagraditi za svoj rad‘

Snježana Schillinger podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu kako se provela za Praznik rada

Snježana Schillinger

 Instagram/Snježana Schillinger/

Poduzetnica i modna dizajnerica, Snježana Schillinger, podijelila je na svom Instagram profilu kako je provodila Praznik rada. Schillinger je dan započela buđenjem uz more, a snimku iz kreveta objavila je u Instagram priči.

image

Snježana Schillinger pokazala kako uživa

Screenshot Instagram/Snježana Schillinger/
image

Snježana Schillinger pokazala kako uživa

Screenshot Instagram/Snježana Schillinger/

"Sretan Vam 1. maj, ‘Praznik rada‘ svima koji slave! Od načelne ideje ‘rada‘ mnogo se toga promijenilo pa radnika s krampom na plakatu zamijenio je radnik za tipkovnicom, onaj koji vas je poslužio u restoranu, onaj koji je počistio za vama, a vi mu olakšali ne ostavljajući nered u hotelu...", počela je objavu.

"Kao i onaj s čašom u ruci koji organizira event ili onaj s mobitelom svemogućim preko kojeg se može raditi 24/7...", nastavila je poduzetnica, a onda je istaknula da svakog radnika treba cijeniti i njegov rad poštovati.

Na kraju je poslala važnu poruku. "Sami sebe morate nagraditi za svoj rad zasluženim uživanjem", završila je objavu u kojoj je priložila fotografije na kojima ona uživa sa suprugom, austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom u bazenu, dobroj hrani i piću. Njih su se dvoje vjenčali u rujnu 2021.

No, pratiteljima ‘ispod radara‘ nije moglo proći ni njezino zgodno tijelo. "Prekrasno tijelo imaš, Sneky", "Sve ljepša i ljepša", neki su od komentara pratitelja na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 09:58