U KOMENTARIMA SVEGA...

Snježana Schillinger na Plitvicama izbacila atribute: ‘Zašto sam ovako obučena? Otkrit ću vam tajnu...‘

Svoj je modni izbor pojasnila u objavi, otkrivši kako se radilo o spontanoj odluci da posjeti ovaj prirodni dragulj koji dosad nije imala priliku obići

Snježana Schillinger

 Instagram/snjezana_schillinger/

U pomalo za tu prigodu neobičnoj odjevnoj kombinaciji naša poduzetnica i modna dizajnerica Snježana Schillinger po prvi je put, u društvu supruga Franza, posjetila Nacionalni park Plitvička jezera, a svojim se izletom pohvalila na Instagramu. No, svu pažnju pratitelja, a najvjerojatnije i ostalih posjetitelja Plitvičkih jezera privukla je upravo odjećom. Naime, za šetnju predivnim Plitvicama odlučila se za cvjetnu haljinu s visokim prorezom, bijeli sako i smeđe natikače, a dan u prirodi dokumentirala je brojnim fotografijama.

Ipak, svoj je modni izbor pojasnila u objavi, otkrivši kako se radilo o spontanoj odluci da posjeti ovaj prirodni dragulj koji dosad nije imala priliku obići.

"Zašto sam ovako blesavo obučena za A, B i C plan obilaska Plitvičkih jezera! Otkrit ću vam jednu tajnu! Vjerovali ili ne, ja nisam nikada bila na slavnim Plitvicama, prošla sam pored ulaza, evo, sram me reći, ali barem milijun puta gore-dolje po staroj cesti dok još nije bilo autoputa, pa kada su gužve po autoputu opet tuda, ali je bilo ili kasno ili sam žurila ili je bilo loše vrijeme. Uglavnom, slavna rečenica koju svi izgovaramo ponekad ‘budem drugi put‘ bila je sudbinska za mene i Plitvice! Nevjerojatno je da sam čak bila bolesna kada su svi školarci išli pa me i tada zaobišlo, a samo je sat i pol od Zagreba.

Nije mi bilo teško sjesti na avion i otići do Australije vidjeti Eyes Rock, tražiti po prašumi gorile u DR Kongu, ali Plitvice su uvijek bile za drugi put!!! Evo, došao je taj ‘drugi put‘, spontani, slučajni susret s Franzovim suradnicima iz Njemačke i ja sam bila ta koja je inzistirala da ću u maltene večernjem outfitu jer drugo u koferu nisam imala, ovaj put proći cijeli krug na čuđenje Japanaca i Amerikanaca u beskrajnoj koloni koja je smireno migoljila preko vode, ponosna na moje Hrvate koji su tako savršeno organizirali obilazak bez sramotnog čekanja za fotku za Instagram i slične novoturističke fore. Mirnoća vode učinila je svoje, gužvu nisi ni osjetio. Bravo, NP Plitvička jezera! Za neke od njih u koloni mi se činilo s obzirom na pozne godine u kojima su dočekali ‘ovaj put kada se sve posložilo‘ da im je to nekako bio ‘zadnji put preko bare‘, ali ja sam u svojim u šlapicama/nanulicama prošla cijeli krug, ovaj put!!! Dragi moji, ako imate priliku, zgrabite je, nemojte da ostane za drugi put", stoji u podužoj Snježaninoj objavi na Instagramu.

A za svoju iskrenost dobila je i brojne komentare podrške.

"Snješka, kaj te briga, outfit je ko bog, a Plitvice san snova i vaša kućica na drvetu", "Meni ste vi, Snješka, super, volim energiju kojom zračite", "Ljepoto slatka", "Pokazali i dokazali kako ste brutalno iskreni. Uživali ste, a nas počastili brutalnim fotkama. Hvala vam", samo su neke od poruka njezinih pratitelja na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:23