KAJA I ŠIME NA JAHTI

Slovenska manekenka objavila prvu fotografiju s Vrsaljkom: Naš reprezentativac smije se od uha do uha

Glasine o vezi Vrsaljka i Kaje počele su kružiti krajem veljače, kada je ona bila u visokom stupnju trudnoće

Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar

 Kaja Vidmar/Instagram

Slovenska manekenka i dizajnerica Kaja Vidmar objavila u subotu je u kasnim večernjim satima objavila fotografiju sebe i hrvatskog nogometaša Šime Vrsaljka na brodu koji nosi hrvatsku zastavu.

Vidmar je uz fotografiju sebe i Vrsaljka na kojoj su oboje nasmijani od uha do uha priložila ikonu srca.

Nekolicina Vidmarinih pratitelja objavu je komentiralo također sa srcima, dok je jedna korisnica ustvrdila da su Vidmar i Vrsaljko "divni". Vidmar joj se zahvalila na tom komplimentu.

Glasine o vezi Vrsaljka i Kaje počele su kružiti krajem veljače, kada je ona bila u visokom stupnju trudnoće. Nedavno je rodila kćer Viktoriju, a još uvijek se ne zna je li slavni nogometaš otac, kako kruže glasine.

- On je moj vitez o kojem sam čitala u svojim omiljenim povijesnim romanima, najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh te motivator u svakom pogledu, izjavila je Kaja jednom prilikom o odabraniku svoga srca, ne imenujući pritom svog voljenog partnera.

Vidmar je vezu s Vrsaljkom potvrdila 19. lipnja, kada je na svom Instagram profilu obavila crtež s likovima koji sliče nogometašu i njoj. "Moje sve", napisala je u opisu fotografije na kojoj je označila i Šimu.

Vidmar je istog tog 19. lipnja objavila i video u kojem se može vidjeti kako se u jednom zadarskom salonu uređivala za vjenčanje. Pretpostavlja se da je išla na vjenčanje Dominika Livakovića i njegove djevojke Helene Matić, na kojem je bio i Vrsaljko. Iako nogometaš ništa nije objavio na svom Instagram profilu, pa tako ni fotografiju s Kajom, moglo ga se vidjeti na fotografijama drugih gostiju.

Podsjetimo, Vrsaljko je u lipnju 2021. godine sa svog Instagram profila obrisao sve fotografije sebe i svoje supruge Matee, a na nekim se njegovim fotografijama vidjelo da ne nosi ni vjenčani prsten.

Stvar je njihovim obožavateljima postala još zanimljivija nakon što je Matea izbrisala sve profile s društvenih mreža.

Međutim, na Instagram se vratila u veljači 2022. godine, ali bez prezimena Vrsaljko. Uz svoje je ime stavila prvo slovo imena njihova sina Bruna i godinu njegova rođenja. Profil joj je privatan.

Među 463 profila koje Vrsaljko prati na Instagramu nalazi se i njezin profil.

Njih su dvoje prohodali još u srednjoj školi, a zaručili su se 2016. godine. U braku su od 2017. godine, ali o njemu uglavnom šute. Par je sina Brunu dobio netom prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji koje se održalo 2018. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:57