POVRATNIČKI KONCERT

Sjećate li se popularne grupe Teens? Vraćaju se na domaću scenu nakon 25 godina izbivanja!

‘Razmišljao sam barem dvije-tri godine o tome da se opet okupimo. Sada nam je 25 godina od objave prvog albuma...‘

Grupa ‘Teens‘

 Instagram/screenshot/

- Nakon 25 godina, moja draga ekipa iz Teensa ponovno je zajedno u origigi postavi - napisao je na Instagramu Daniel Beni, frontmen benda Teens, glazbene skupine koju je hrvatska mladež obožavala krajem devedesetih godina.

- Jako sam sretan da ćemo obilježiti uspomene i pjesme iz tog vremena velikim koncertom u rodnom Kastvu na prekrasnoj Crekvini i podijeliti to sa svima Vama - stoji na Instagramu uz video originalne postave Teensa, odnosno, koju su činili Daniel Beni, njegovi rođaci Claudia i Sandro Beni te Ines Cech O‘Donnell, Zoran Majstorović i Eugen Srdoč. Naime, kako piše 24sata, Ines iz Amerike dolazi samo koncerta i benda oko kojeg su svi sentimentalno vezani.

- Razmišljao sam barem dvije-tri godine o tome da se opet okupimo. Sada nam je 25 godina od objave prvog albuma i to je bila idealna prilika. Kada sam nazvao ostale i rekao im ideju, svi su iste sekunde pristali. I, eto, povratak grupe Teens u originalnom izdanju bit će 26. srpnja u Kastvu - rekao je 40-godišnji Beni koji je nakon prestanka djelovanja grupe Teens napravio glazbenu stanku i uz prijedlog tadašnjeg partnera u poslu, odlučio se okušati u ugostiteljstvu.

Podsjetimo, zadnji koncert u originalnoj postavi Teensi su održali 2003. godine u Rijeci, a iste te godine je Claudia pobijedila na Dori, kasnije je pjevala i s Koktelsima te se povukla sa scene i posvetila majčinstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:20