SJETILA SE OSIJEKA

Severina ponovno podijelila video na kojem plače zbog sina, publika joj skandirala: ‘Ti si junakinja‘

Severina je istaknula na Instagramu video s kraja rujna u kojem je ispričala priču o događaju s Aleksandrom

Severina u Osijeku

 Screenshot/instagram/severina/

Severina se prisjetila nastupa iz Osijeka krajem rujna i označila ga na prvo mjesto na Instagramu. Radi se o videu u kojem ju je publika rasplakala svojim ovacijama. Tada je nakon 12 godina ponovno nastupala u Osijeku u dvorani Gradskog vrta i ispričala im je jednu anegdotu povezanu sa svojim sinom Aleksandrom nad kojim je sada izgubila skrbništvo zbog odluke Vrhovnog suda.

„Imam šminku i ne želim plakat”, rekla je Severina osječkoj publici u videu.

„Osim toga sin mi je ovdje i srce mi je puno”, a na te riječi publika je Aleksandra pozdravila glasnim vriskom.

„Znate, kad je on bio mali, onda bih ja obukla ove neke kostime, a on me pitao: ‘Mama, a sta ti ladiš?‘ Ja sam rekla: ‘Ja sam Superman, ja sad idem spašavati svijet‘. Tako da on i dan danas misli da sam ja neki akcijski junak, možda i jesam, međutim...” tad je Severinu prekinula publika uzvicima.

„Jesi! Jesi!”, čulo se glasno kako je publika u glas ponavljala.

Na to je Severina ostala bez riječi, a potom u nastavku videa publika ponavlja „Seve”, dok pjevačica jedva zadržava suze u očima i drži ruke na prsima zahvalna za divnu publiku. Potom je raširila ruke i prišla prema publici, kao da ih grli.

Podsjećamo, Vrhovni je sud poništio odluku Županijskog suda u Splitu prema kojoj Severinin sin Aleksandar je trebao biti dva tjedna s ocem Milanom Popovićem, pa dva tjedna s majkom. Presuda je ukinuta jer je njome splitski sud povrijedio zakon o parničnom postupku. Zbog ukidanja te odluke dječak treba živjeti s ocem jer je na snazi odluka zagrebačkog Općinskog suda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 03:35